עברית! (Hebrew)

עברית! (Hebrew)

משום מה בט' באב ויום כיפור נפתח לי התיאבון ברמות מטורפות, רק לפני שעתיים אכלתי שלושה שניצלים (וכל שניצל וואחד שניצל!) עם פירה בצד, וכבר בא לי עוד.

יאללה חבר'ה, עוד שלושה ימים ואני בצבא! באתי להגיד לכם שלום בצורה כמעט-פרטית חחח.... היה נחמד, היה נעים. עכשיו הגיע הזמן לשרת את המדינה שלי.

יאללה חבר'ה, עוד שלושה ימים ואני בצבא! באתי להגיד לכם שלום בצורה כמעט-פרטית חחח.... היה נחמד, היה נעים. עכשיו הגיע הזמן לשרת את המדינה שלי.
בהצלחה!

מה בחרת מהמנילה שלך?

pshhh

נשמע כמו משהו מעניין. תהנה (?)

מוד''ש זה אחד הדברים. אתה משרת עם חבר'ה שטובים מספיק בשביל מודיעין, אבל בעלי פרופיל קרבי - מה שאומר שאתה משרת עם חבר'ה מממממממש איכותיים. כל מי שאני שואל אומר שזה שירות מעולה.

יש שני ענפים של מוד''ש: רגליים ורכובים. רגליים זה תלוי בפרופיל ובעיות רפואיות (פרופיל 97-82), אם יש לך פרופיל 72 אתה עדיין יכול להיות שם אבל זה ייקח יותר מאמץ. רכובים זה פרופיל 72 (אני חייב להיות ברכובים בגלל שיש לי עקמת בגב) ובניגוד לרגליים, שנכנסים מעבר לקווי אויב, אתה נוסע ליד קווי אויב ומול הכוח המרכזי ומכוון את הכוחות אל האויב. זה תפקיד ממש ממש חשוב כי אין שום פעולה שיוצאת לשטח בלי מוד''ש. אני ממש גאה שהתקבלתי.

אתה בכלל צריך להיות מבואס שהרסו לך את המדינה ביום הזה

מה אכפת לי מה קרה לפני 2000 שנה? נו באמת.

לדעתי היה נחמד אם בית המקדש היה שורד עד היום ולא היו בונים במקום האסטרטגי הזה מסגד.

אי אפשר לדעת מה היה קורה אם היה עד היום בית מקדש, אבל לא נראה לי שישראל הייתה קיימת.

אי אפשר לדעת מה היה קורה אם היה עד היום בית מקדש, אבל לא נראה לי שישראל הייתה קיימת.
אולי.
אבל אולי גם היה לנו פחות סכסוך עם המוסלמים, ופחות קיצוניים דתיים שרוצחים פלסטינאים בשביל להביא את הגאולה.

אולי.
אבל אולי גם היה לנו פחות סכסוך עם המוסלמים, ופחות קיצוניים דתיים שרוצחים פלסטינאים בשביל להביא את הגאולה.
?בית מקדש = פחות דתיים קיצוניים

...נראה לי דווקה ההפך

[rtl]מיתת ערבים לא תביא הגאולה אפילו לדעת קיצונים. רק תורה ומצוות תביאו אותה. בדרך כלל, אסור להמית נכרים כי אם להציל אחרים. אף על פי שיש דתים שלא ידברו רע על ברוך גולדסטיין ומחללי שם שמים כמוהו, זה רק שלא ירצו לדבר טוב על אויבינו, לא שיאמינו שבאמת הוא עשה דבר נכון. ככל שאני יודע, אין אפילו פוסק אחד המתיר רציחת ערבים בלי טעם.[/rtl]​

אי אפשר לדעת.... אצל חלק מהנוצרים בניית בית המקדש נחשב לאירוע שיגרום לבואו של ישו.

Simetrical
ואו אתה כותב בעברית יותר טובה מכולנו:thumbsup2

אזיאל, אני חושב שזה היה מגניב אם לא הייתה גלות כי זה אומר שכל המיסתורין על מה שהיה פה, כמו לאן נעלמו עשרה שבטים או האם המלך דוד אמיתי, היה נעלם.
אפילו יכול להיות שהיינו עושים מהפכה נגד בית דוד בשביל דמוקרטיה חח
למרות שבלי הגלות לא היינו מצליחים ומערביים כמו שאנחנו עכשיו.

[rtl]
אפילו לפני גלות רומא, בלשון מגילת אסתר, עם ישראל היה "מפוזר ומפורד בין העמים", מפני חורבן בית ראשון וגלות בבל, על ידי נבוכדנצר. על זאת ירמיהו כתב מגילת איכה. לא היו רוב היהודים עומדים על ארצם מכמו 600 לפני הספירה. וזה רק היהודים, שישבו במלכות יהודה בדרום, ובירתה ירושלים. בני מלכות ישראל בצפון, ובירתה שומרון, כבר נתפזרו על ידי אשור מן כ720 לפנה"ס, ואלו עשרת הנידחים. רומא לא היתה אלא כפר קטן בימים ההם. גם לא היתה מלכות בית דויד בארץ מימי צדקיהו המלך, שמת בשנת 586 לפנה"ס. אילו הרומאים לא החריבו הבית, כל זה לא ייודע לנו יותר מאכשו.​
[/rtl]

עשרת השבטים איבדו מהר מאוד את הזהות שלהם, אולי מלבד שבט דן שהצליח להקים ממלכה עצמאית באפריקה אבל גם הם אבדו בסוף.
השבטים ששרדו הם יהודה, שמעון, בנימין, לוי וכהן
ויהודי אתיופיה הם כנראה דנים, ונמצאו גם השבטים יששכר ומנשה בהודו וכורדיסטן כביכול.

עשרת השבטים איבדו מהר מאוד את הזהות שלהם, אולי מלבד שבט דן שהצליח להקים ממלכה עצמאית באפריקה אבל גם הם אבדו בסוף.
השבטים ששרדו הם יהודה, שמעון, בנימין, לוי וכהן
ויהודי אתיופיה הם כנראה דנים, ונמצאו גם השבטים יששכר ומנשה בהודו וכורדיסטן כביכול.
הם אתיופים שלמים... אין שום ראיות ששבט דן הקים איזושהי ממלכה באפריקה.

הם אתיופים שלמים... אין שום ראיות ששבט דן הקים איזושהי ממלכה באפריקה.
בטח שיש, ביתא ישראל היא ממלכה מפורסמת.
גם קראתי באיזה ספר היסטוריה שקראו למלך של אתיופיה ההאריה מיהודה או משהו כזה...

Site News

Thread Statistics

Created
Simetrical,
Last reply from
Kranos,
Replies
819
Views
94,155

Site Polls

• Axis & Allies