Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 25 of 25

Thread: BOB StartPos Launcher Issue

  1. #21
    Daruwind's Avatar Citizen
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Prague
    Posts
    2,595

    Default Re: BOB StartPos Launcher Issue

    Found the original trick with moving files around
    https://www.youtube.com/watch?v=mI1qDBs-nDo

    However it is no longer working as current problem is more likely due to worng linking inside launcher...
    DMR: (R2) (Attila) (ToB) (Wh1/2) (3K) (Troy)

  2. #22
    Malcolm's Avatar Miles
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Scotland
    Posts
    351

    Default Re: BOB StartPos Launcher Issue

    Quote Originally Posted by Daruwind View Post
    Found the original trick with moving files around
    https://www.youtube.com/watch?v=mI1qDBs-nDo

    However it is no longer working as current problem is more likely due to worng linking inside launcher...
    Yeah I've been using that video like some kind of holy text since it came out! I think now it's just a matter of waiting for CA to fix the issue - I must have tried about 50 different combinations of box ticking and moving files to see if I could get anything to work and no luck.

    Hopefully it is a simple fix but with Troy coming out soon, I'm sceptical CA will be quick to get on this. We'll see though.

  3. #23
    Daruwind's Avatar Citizen
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Prague
    Posts
    2,595

    Default Re: BOB StartPos Launcher Issue

    CA just confirmed they know about the issue and will look into it, no ETA at the moment but hopefully it will be fixed sooner or later
    https://www.reddit.com/r/totalwar/co...m_medium=web2x
    DMR: (R2) (Attila) (ToB) (Wh1/2) (3K) (Troy)

  4. #24
    Souron's Avatar Civis
    Join Date
    Feb 2020
    Location
    The Shire
    Posts
    139

    Default Re: BOB StartPos Launcher Issue

    Heres hopeing its sooner rather than later!

    Taking Thrones of Britannia back to pre-roman Britian

  5. #25
    Malcolm's Avatar Miles
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Scotland
    Posts
    351

    Default Re: BOB StartPos Launcher Issue

    Certainly more promising than the email back from CA Support suggesting I update my drivers...

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •