Page 12 of 13 FirstFirst ... 2345678910111213 LastLast
Results 221 to 240 of 243

Thread: Server Updates

  1. #221
    King Athelstan's Avatar The Wheel Weaves
    Citizen Censor

    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Nidaros
    Posts
    5,559
    Blog Entries
    5

    Default Re: Server Updates

    It's quite slow on my end as well
    Proudly under the patronage of General Brewster of the Imperial House of Hader
    Proud patron of 4zumi, Akar, CommodusIV ,Swaeft
    and Peaman






  2. #222
    SharpEyed's Avatar Be Fair and Thankful!
    Citizen

    Join Date
    Oct 2013
    Location
    the Vale of Tears
    Posts
    3,369

    Default Re: Server Updates

    6-7 seconds to load the pages
    Under the proud patronage of mighty Emperor M


  3. #223
    StealthFox's Avatar Consensus Achieved
    Content Emeritus Administrator Emeritus

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    GA
    Posts
    8,167

    Default Re: Server Updates

    I'm getting a pop-up open opening new page/tab asking me to log-in, even though I'm already logged on. I click cancel and the page proceeds like normal (with my already logged in account).

  4. #224
    La♔De♔Da♔Brigadier Graham's Avatar Artifex♔Duffer♔Civitate
    Patrician Citizen

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    The Den,with a massive pair of binoculars, surveying TWC, ensuring members are laughing & happy!
    Posts
    1,600

    Default Re: Server Updates

    Quote Originally Posted by StealthFox View Post
    I'm getting a pop-up open opening new page/tab asking me to log-in, even though I'm already logged on. I click cancel and the page proceeds like normal (with my already logged in account).
    I think it might have something to do with what GED has been up to....

    http://www.twcenter.net/forums/showt...-added-to-site

    "No problem can withstand the assault of sustained Dufferism"

  5. #225
    Imperator Majora's Avatar What's under your mask?
    Citizen

    Join Date
    Aug 2017
    Location
    The Beyond
    Posts
    1,659
    Blog Entries
    6

    Default Re: Server Updates

    Seems so. Either way, confirmed.

  6. #226
    Tango12345's Avatar Never mind the manoeuvres...
    Moderation Overseer Patrician Citizen Content Emeritus

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    London, UK
    Posts
    20,216

    Default Re: Server Updates

    Yes, I suspect everyone is getting that (I certainly am)

  7. #227
    Gigantus's Avatar I am thinking more about running away now then I did as a kid, but by the time I put my teeth in, my glasses on and find my car keys I forget why I am going.
    Moderator Emeritus Administrator Emeritus Modding Emeritus

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Goa - India
    Posts
    48,570
    Blog Entries
    23

    Default Re: Server Updates

    Why am I not getting a cookie message? I want cookies!

    At present I am uploading small tutorial files to an external service as the limit appears to be somewhere around 10MB - any plan to set that back to 100MB any time soon?




  8. #228
    Leonardo's Avatar Reborn Old Timer
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Southern Sweden
    Posts
    4,704

    Default Re: Server Updates

    Quote Originally Posted by StealthFox View Post
    I'm getting a pop-up open opening new page/tab asking me to log-in, even though I'm already logged on. I click cancel and the page proceeds like normal (with my already logged in account).
    The same thing happen to me last night. Thank god it no longer happen, so I think Gramham is right it might have to do with that.
    Under patronage of General Brewster of the Imperial House of Hader.





    How to make Morrowind less buggy for new players - Of course every player may find it useful.

  9. #229
    Lifthrasir's Avatar A Clockwork Orange
    Patrician Artifex Moderation Mentor Content Emeritus

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Dunkirk - France
    Posts
    13,156
    Blog Entries
    4

    Default Re: Server Updates

    Quote Originally Posted by Gigantus View Post
    Why am I not getting a cookie message? I want cookies!


    On a serious note, I haven't encountered any issue nor got any cookie so far on any on my computers (private and pro). I'm using Firefox on both
    Under the patronage of Flinn, proud patron of Jadli, of the Imperial House of Hader


    - Results published

  10. #230
    Flinn's Avatar Hasta el Bunga Bunga siempre!
    Patrician Citizen Content Emeritus Gaming Director Praefect

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Italy
    Posts
    13,538
    Blog Entries
    25

    Default Re: Server Updates

    I didn't get any pop up, I'm using Chrome
    Under the patronage of Finlander, patron of Lugotorix & Lifthrasir & joerock22 & Socrates1984 & Kilo11 & Vladyvid of the Imperial House of Hader

  11. #231
    Commissar Caligula_'s Avatar The Ecstasy of Potatoes
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    The alcoves in the Koningin Astridpark
    Posts
    5,832

    Default Re: Server Updates

    They stopped about an hour or 2 after Tango's post.




  12. #232
    ♔Greek Strategos♔'s Avatar BEARDED MODERATION
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Athens
    Posts
    11,272

    Default Re: Server Updates

    Quote Originally Posted by King Athelstan View Post
    It's quite slow on my end as well
    Quote Originally Posted by SharpEyed View Post
    6-7 seconds to load the pages
    Well, during the updates we had the known issues with edits, new posts, doubles, etc but the speed was very much improved. Now we're back to pre-update loading times and probably a bit worse.

  13. #233
    GrnEyedDvl's Avatar Liberalism is a Socially Transmitted Disease
    Artifex Technical Staff

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Denver CO
    Posts
    23,805
    Blog Entries
    9

    Default Re: Server Updates

    Quote Originally Posted by Gigantus View Post
    Why am I not getting a cookie message? I want cookies!

    At present I am uploading small tutorial files to an external service as the limit appears to be somewhere around 10MB - any plan to set that back to 100MB any time soon?
    That should still be 100 megs. Will take a look.



    Quote Originally Posted by ♔Greek Strategos♔ View Post
    Well, during the updates we had the known issues with edits, new posts, doubles, etc but the speed was very much improved. Now we're back to pre-update loading times and probably a bit worse.
    Lots of stuff was not getting loaded because of the php errors. Not loaded feature = better page time.

    Still, I agree speed is horrible. Which is why I am currently making copy of everything to run in a sandbox location so I can strip everything out that is not vanilla vBulletin and start adding stuff back one thing at a time, so I can figure out what is killing us.

  14. #234
    ♔Greek Strategos♔'s Avatar BEARDED MODERATION
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Athens
    Posts
    11,272

    Default Re: Server Updates

    Quote Originally Posted by GrnEyedDvl View Post

    Lots of stuff was not getting loaded because of the php errors. Not loaded feature = better page time.

    Still, I agree speed is horrible. Which is why I am currently making copy of everything to run in a sandbox location so I can strip everything out that is not vanilla vBulletin and start adding stuff back one thing at a time, so I can figure out what is killing us.
    Much obliged

  15. #235

    Default Re: Server Updates

    Woooo
    Encrypted Site.
    Wooooooooo
    Let's Encrypt for the WIN
    Proudly under the patronage of Tone
    Roma Surrectum Local Moderator

  16. #236
    ♔Greek Strategos♔'s Avatar BEARDED MODERATION
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Athens
    Posts
    11,272

    Default Re: Server Updates

    Quote Originally Posted by century x View Post
    Woooo
    Encrypted Site.
    Wooooooooo
    Let's Encrypt for the WIN
    Go encrypt or back to you crypt

  17. #237
    Van Zandt's Avatar pulvis et umbra
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    West of the Trinity
    Posts
    6,509
    Blog Entries
    3

    Default Re: Server Updates

    Thought I would communicate this information from my browser tracker.... the tracking cookies seems excessive, and can vary anywhere from 16-22, and the loading time is a direct result of that Im sure....


    Last edited by Van Zandt; June 12, 2019 at 10:13 AM. Reason: add information



    Neither is this the dawn from the east, nor is a dragon flying above, nor are the gables of this hall aflame. Nay, mortal enemies approach in ready armour. Ravens are calling, wolves are howling, spear clashes and shield answers


  18. #238
    Van Zandt's Avatar pulvis et umbra
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    West of the Trinity
    Posts
    6,509
    Blog Entries
    3

    Default Re: Server Updates

    AFter logging in, I get the following message..."Invalid Redirect URL (http://www.twcenter.net/forums/index.php)".....



    Neither is this the dawn from the east, nor is a dragon flying above, nor are the gables of this hall aflame. Nay, mortal enemies approach in ready armour. Ravens are calling, wolves are howling, spear clashes and shield answers


  19. #239
    Gigantus's Avatar I am thinking more about running away now then I did as a kid, but by the time I put my teeth in, my glasses on and find my car keys I forget why I am going.
    Moderator Emeritus Administrator Emeritus Modding Emeritus

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Goa - India
    Posts
    48,570
    Blog Entries
    23

    Default Re: Server Updates

    Quote Originally Posted by Van Zandt View Post
    AFter logging in, I get the following message..."Invalid Redirect URL (http://www.twcenter.net/forums/index.php)".....
    Are you logging in with an old short cut\bookmark? Then add an s after the http in it's link.




  20. #240
    Veteraan's Avatar TATW Local Moderator
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Tilburg, Kingdom of The Netherlands
    Posts
    4,008

    Default Re: Server Updates

    Quote Originally Posted by Gigantus View Post
    Are you logging in with an old short cut\bookmark? Then add an s after the http in it's link.
    Thanks Gig, had the same problem and it was very annoying, but switching to https in the link(s) worked like a charm.

    Citizenised by Shankbot - Patron of b0Gia - House de Bodemloze

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •