Page 301 of 302 FirstFirst ... 201251276291292293294295296297298299300301302 LastLast
Results 6,001 to 6,020 of 6026

Thread: [Support] 1.2 Bug Reports

  1. #6001
    Feeelix's Avatar Libertus
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Germany
    Posts
    87

    Default Re: [Support] 1.2 Bug Reports

    God dammit, CA!

  2. #6002

    Default Re: [Support] 1.2 Bug Reports

    Macedon cav general got 200 unit, is it normal?

  3. #6003

    Default Re: [Support] 1.2 Bug Reports

    Yes, they get a unique double-size general unit.

  4. #6004

    Default Re: [Support] 1.2 Bug Reports

    There is something wrong with thessalian horse, using macedon early cav general vs ardiei cav general in custom battle, loosing about 30 unit in first charge, no casualities on ardiei.
    Its even beaten in campaign vs garrison cav.

    Trying increase armour, health, added shield, still same.

    Changing mount into horse shield make it better, havent try using another mount yet.

  5. #6005
    KAM 2150's Avatar Artifex
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Gdańsk, Poland
    Posts
    10,780

    Default Re: [Support] 1.2 Bug Reports

    The issue is on your end, you probably have set battle difficulty on higher level.
    Official DeI Instagram Account! https://www.instagram.com/divideetimperamod/
    Official DeI Facebook Page! https://www.facebook.com/divideetimperamod

  6. #6006

    Default Re: [Support] 1.2 Bug Reports

    You're right, i got slowerbattles mod, thats the problem.

  7. #6007

    Default Re: [Support] 1.2 Bug Reports

    Hola, no sé si será un error pero, a veces, cuando ordenas a un personaje en el mapa de campaña que robe alimentos, en vez de robarlos, los regala descontándolos de los alimentos de la facción.

  8. #6008

    Default Re: [Support] 1.2 Bug Reports

    Perdón, este es mi primer mensaje y sólo quería decir que el DEI es maravilloso y que me está trasladando a aquellos juegos de estrategia que se saboreaban con tranquilidad y disfrutando del trabajo y gusto de sus creadores.
    Muchas gracias.

  9. #6009
    Laetus
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    Denmark
    Posts
    18

    Default Re: [Support] 1.2 Bug Reports

    Lo siento Samarkanda, pero tienes que escribir tus mensajes en inglés en este foro.

  10. #6010

    Default Re: [Support] 1.2 Bug Reports

    Oh, okay. I'm sorry. I had not realized it because I have automatic translation of the web.I don't know if it's a mistake, but sometimes when you order a character on the campaign map to steal food, instead of stealing it, he gives it away by discounting it from the faction's food.
    Oh, okay. I'm sorry. I had not realized it because I have automatic translation of the web.I don't know if it's a mistake, but sometimes when you order a character on the campaign map to steal food, instead of stealing it, he gives it away by discounting it from the faction's food.

  11. #6011

    Default Re: [Support] 1.2 Bug Reports

    Spoiler Alert, click show to read: 


    Present DeI version. Imperator Augustus MPC campaign. Dacii Sagittarii have 7 armor penetration while the elite armored dacian archer has only 2. For comparison the Medium tier Sica infantry and some weaker Thracian rhomphaia AOR units have the same amount of armor penetration but they are AP melee experts. Some might call this "dacian cheese"

    PS. Don't fix it just yet, I want to exploit this until I win this campaign
    Last edited by Dumanthis; December 17, 2020 at 04:13 PM.

  12. #6012
    KAM 2150's Avatar Artifex
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Gdańsk, Poland
    Posts
    10,780

    Default Re: [Support] 1.2 Bug Reports

    That is only melee AP damage, I dont really find it as a bug. They just use different weapons. Elite Dacians archers probably have swords so overall they are much better anyway due to higher attack and defence. Club levies also have very high AP due to using maces but they are still crap units.
    Official DeI Instagram Account! https://www.instagram.com/divideetimperamod/
    Official DeI Facebook Page! https://www.facebook.com/divideetimperamod

  13. #6013

    Default Re: [Support] 1.2 Bug Reports

    Quote Originally Posted by KAM 2150 View Post
    That is only melee AP damage, I dont really find it as a bug. They just use different weapons. Elite Dacians archers probably have swords so overall they are much better anyway due to higher attack and defence. Club levies also have very high AP due to using maces but they are still crap units.
    I guess I felt sorry for my opponent because my archers were tearing him in to thousand pieces so that's why I started wondering. That explains it, thanks a lof for the answer

  14. #6014

    Default Re: [Support] 1.2 Bug Reports

    Rebels from Pontic provinces, for example sinope, amasia show them selves with elit pontic galatian swordsmen, which is best pontic melee infantry, pretty anoing to defend those cities form rebels...which should have from elit units only general...

  15. #6015

    Default Re: [Support] 1.2 Bug Reports

    Two problems with Getae buildings:

    1. Zarmizegetusa town can't recruit units - probably because of the designation of the town - it's called Zarmizegetusa instead of the general terms for main buildings (Tribal Gathering etc.).
    Click image for larger version. 

Name:	Getae - Zarmizegetusa recruitment.jpg 
Views:	7 
Size:	538.0 KB 
ID:	363271Click image for larger version. 

Name:	Getae - Main building lvl I - recruitment.jpg 
Views:	6 
Size:	552.5 KB 
ID:	363272

    2. I can't build the Healer building in a minor town - it appears as available if I rightclick the Trader's Field, but is not available when I want to build it.
    Click image for larger version. 

Name:	Getae - Healer building available.jpg 
Views:	6 
Size:	569.5 KB 
ID:	363273Click image for larger version. 

Name:	Getae - Healer building unavailable.jpg 
Views:	6 
Size:	628.6 KB 
ID:	363274

    Boii swordsmen (Excingetoi - Boii Swordsmen and Cavaroi - Boii Heroic Swordsmen) don't use broad swords as per the description of the units, and before 1.0 or 1.1 they use to have the swords unique to Boii - this is just visual, the units work as intended.

  16. #6016

    Default Re: [Support] 1.2 Bug Reports

    1. Thanks, I think I forgot the Getae units in that special capital, doh!
    2. The healer probably shares a building instance type with the santitation building, thanks I will fix it.

    ----> Website -- Patreon -- Steam -- Forums -- Youtube -- Facebook <----

  17. #6017

    Default Re: [Support] 1.2 Bug Reports

    There is rather serious bug concerned to the population system. When you exempt any province from tax there is boost to population growth not only in all regions in that province but in all regions in you empire. It definitely breaks any balance.

  18. #6018
    Jake Armitage's Avatar Artifex
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    apartment 6
    Posts
    4,143

    Default Re: [Support] 1.2 Bug Reports

    It definitely breaks any balance...
    don't you think it's a little too much to be said...?
    taxes are global, when you exempt a province it will change your global tax %
    there is no workaround until you don't build a completely new local tax system... which is doable but would require a lot of work on low level stuff

  19. #6019

    Default Re: [Support] 1.2 Bug Reports

    Quote Originally Posted by Jake Armitage View Post
    It definitely breaks any balance...
    don't you think it's a little too much to be said...?
    taxes are global, when you exempt a province it will change your global tax %
    there is no workaround until you don't build a completely new local tax system... which is doable but would require a lot of work on low level stuff
    You're right, it's too much. After I posted it I analyzed the values and the overall impact to the global growth and I concluded that probably I was wrong about "bug" thing But still, it gives a real boost to the population growth.

  20. #6020

    Default Re: [Support] 1.2 Bug Reports

    Hey there,

    got a question..it is not possible to recruit Korodrougos (i hope i spelled it corretctly) withe the sweboz in grand campaign, although they are available for custom battles. Is it supposed to be that way or is this a bug?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •