Results 1 to 5 of 5

Thread: Assembly kit beta problem help please

  1. #1

    Default Assembly kit beta problem help please




    I want to increase the treasures of the nations but it is not

    This message is constantly giving

    >>>>Campaign / Process start pos (main_attila) Timed out. Could not locate launcher and game processes


    Solution please









  2. #2

    Default Re: Assembly kit beta problem help please

    I believe you have the Assembly Kit in the wrong place. It needs to be located in the Steam\steamapps\common\Total War Attila (or wherever you have your Total War Attila directory on your computer) directory with the rest of the game files when you run BOB to process a startpos.


  3. #3

    Default Re: Assembly kit beta problem help please

    Steam \ steamapps \ common \ Total War Attila / Assembly kit beta!
    I keep this in the same way

  4. #4

    Default Re: Assembly kit beta problem help please

    Assembly kit beta problem!

    BOB.AssemblyKit! Error

    Bob_error >>> Startpos file not found after running the game

    Startpos does not create and gives the following message: Startpos file not found after running the game


    Help please

  5. #5
    Frunk's Avatar The Duke Will Return...
    Patrician Moderator Emeritus

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Melbourne
    Posts
    5,963

    Default Re: Assembly kit beta problem help please

    atademir, this is not the correct place for your question, and you already have created a thread requesting help for this problem. Please continue the discussion in that thread.

    Locked.
    FrunkSpace | Mod Announcements | Colonies & Empires

    Under the patronage of Iskar of the House of Siblesz. I'm proud patron of:

    atthias | PaulH | Athos187

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •