Page 9 of 11 FirstFirst 1234567891011 LastLast
Results 161 to 180 of 204

Thread: Mod Manager

  1. #161

    Default Re: Mod Manager

    Quote Originally Posted by XIIICaesar View Post
    Has anyone tried my Rome 2 method on Warhammer? I think don't people have said it worked on Attila

    Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
    I tried your method while leaving the mod files in the data folder and no luck. The game didnt even started, altough, to tell the truth, even without your script it didnt launched. Only launched when i removed the mods from the data folder

  2. #162

    Default Re: Mod Manager

    Why hasn't anyone fixed this vital community tool? It's absolutely ridiculous that we have literally thousands of mods for multiple games, but no mod manager.

  3. #163
    mhawari's Avatar Miles
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Indonesia
    Posts
    329

    Default Re: Mod Manager

    When i using window 8.1 the mod manager is working fine, but maybe u need update ur window first.

  4. #164

    Default Re: Mod Manager

    Sorry for being clueless about Attila modding. I have just downloaded this tool and a bunch of Attila mods in my Downloads section. So what's next? In which folder should I unzip the file and how do I set the correct path for the mods? Moreover, where should the mods be placed? They are currently in my Downloads section and should probably be placed somewhere else - but where? Alternatively, is there a ReadMe file or some instructions anywhere?

  5. #165

    Default Re: Mod Manager

    @Geoffrey

    You place the .pak mod files in the Attila/Data folder. The mod manager is to be placed in the Attila folder where you have Attila.exe and you can make a short cut for it to the desktop. Read Mitch's posts in this thread to find out more about how to configurate the mod manager to make it find the mod files. Or go to the thread about this manager for Rome II.
    Last edited by Gusten Grodslukare; September 12, 2016 at 03:38 PM.

  6. #166

    Default Re: Mod Manager

    I have Windows 10 now, it doesn't work anymore.
    Always worked on win 7.

    My error messages:

    When double click on it:



    When I click on Tool/Set Game Directory:


  7. #167
    madrush's Avatar Senator
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Aberdeen Scotland
    Posts
    1,351

    Default Re: Mod Manager

    the mod manager will not launch my game. I have used the MM for every other TW game with no issues until now. Having to fight my pc to use attila offline AND to use its mods ive chosen was a pain in on it self. Got everything ship shape and go to launch through MM, but every time I try it shows that theres a parameter issue "1" and it will not launch my game

  8. #168

    Default Re: Mod Manager

    I get this Error Message when I add my Install Path (The Program cant acces on the .pack files in data folder) : Informationen ber das Aufrufen von JIT-Debuggen
    anstelle dieses Dialogfelds finden Sie am Ende dieser Meldung.

    ************** Ausnahmetext **************
    System.UnauthorizedAccessException: Der Zugriff auf den Pfad "C:\Program Files\Total War Attila\data\belisarius.pack" wurde verweigert.
    bei System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)
    bei System.IO.File.SetAttributes(String path, FileAttributes fileAttributes)
    bei TWModManager.FormMain.SetupForCurrentGame()
    bei TWModManager.FormMain.SelectGame(String acronym)
    bei TWModManager.FormMain.SelectGameClick(Object sender, EventArgs e)
    bei System.Windows.Forms.ToolStripItem.RaiseEvent(Object key, EventArgs e)
    bei System.Windows.Forms.ToolStripMenuItem.OnClick(EventArgs e)
    bei System.Windows.Forms.ToolStripItem.HandleClick(EventArgs e)
    bei System.Windows.Forms.ToolStripItem.HandleMouseUp(MouseEventArgs e)
    bei System.Windows.Forms.ToolStrip.OnMouseUp(MouseEventArgs mea)
    bei System.Windows.Forms.ToolStripDropDown.OnMouseUp(MouseEventArgs mea)
    bei System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
    bei System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
    bei System.Windows.Forms.ToolStrip.WndProc(Message& m)
    bei System.Windows.Forms.ToolStripDropDown.WndProc(Message& m)
    bei System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
    bei System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


    ************** Geladene Assemblys **************
    mscorlib
    Assembly-Version: 2.0.0.0.
    Win32-Version: 2.0.50727.8009 (FX35W81RTMGDR.050727-8000).
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework64/v2.0.50727/mscorlib.dll.
    ----------------------------------------
    TWModManager
    Assembly-Version: 2.0.0.0.
    Win32-Version: 2.0.0.0.
    CodeBase: file:///G:/ModManager.exe.
    ----------------------------------------
    System.Windows.Forms
    Assembly-Version: 2.0.0.0.
    Win32-Version: 2.0.50727.8015 (FX35W81RTMGDR.050727-8000).
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll.
    ----------------------------------------
    System
    Assembly-Version: 2.0.0.0.
    Win32-Version: 2.0.50727.8009 (FX35W81RTMGDR.050727-8000).
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll.
    ----------------------------------------
    System.Drawing
    Assembly-Version: 2.0.0.0.
    Win32-Version: 2.0.50727.8019 (FX35W81RTMGDR.050727-8000).
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll.
    ----------------------------------------
    mscorlib.resources
    Assembly-Version: 2.0.0.0.
    Win32-Version: 2.0.50727.8009 (FX35W81RTMGDR.050727-8000).
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework64/v2.0.50727/mscorlib.dll.
    ----------------------------------------
    System.Windows.Forms.resources
    Assembly-Version: 2.0.0.0.
    Win32-Version: 2.0.50727.7905 (win9rel.050727-7900).
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms.resources/2.0.0.0_de_b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.resources.dll.
    ----------------------------------------

    ************** JIT-Debuggen **************
    Um das JIT-Debuggen (Just-In-Time) zu aktivieren, muss in der
    Konfigurationsdatei der Anwendung oder des Computers
    (machine.config) der jitDebugging-Wert im Abschnitt system.windows.forms festgelegt werden.
    Die Anwendung muss mit aktiviertem Debuggen kompiliert werden.

    Zum Beispiel:

    <configuration>
    <system.windows.forms jitDebugging="true" />
    </configuration>

    Wenn das JIT-Debuggen aktiviert ist, werden alle nicht behandelten
    Ausnahmen an den JIT-Debugger gesendet, der auf dem
    Computer registriert ist, und nicht in diesem Dialogfeld behandelt.

  9. #169

    Default Re: Mod Manager

    Wonderful! Thanks!






  10. #170

    Default Re: Mod Manager

    I'm using Mod Manager with Windows 7 and it not display all the mods because the scroll can't go down to the last of it. What to do ?

  11. #171

    Default Re: Mod Manager

    I used the MoD manager to include the Medieval 1212Ad MOD but when I press launch the Game was stop by error message box said the Attila.exe didn't response

  12. #172

    Default Re: Mod Manager

    It's not working anymore guys. I tried redirecting it, changing the compability etc etc

  13. #173

    Default Re: Mod Manager

    Hi,
    I'm Italian, so I'm sorry if I'm typing something wrongly.
    I have downloaded this mod manager in order to use Medieval Kingdoms mod on Attila. I have 1.5.2 version, yeah, the game is cracked, but the manager say "Exception not managed by the app. Value can't be null. parameter name: path1.
    I also have changed the installation folder on this C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\The Creative Assembly\.


    what should i do?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 1.png  

  14. #174

    Default Re: Mod Manager

    I have Windows 10 and the mod still launches fine for me. I use it look at conflicts between mods. I use the "script" trick otherwise for ordering and launching games. It doesn't have support for Warhammer though. Is there anyway to add WH support, at least for conflict detection? I find this a super useful when quickly seeing how mods are compatible with each other. Is there another tool people are using for this? Thanks.
    Last edited by AstroCat; January 07, 2017 at 10:45 AM.
    Home/Gaming PC: I7-9700K@4.9GHz/Asus ROG Maximus XI Hero/EVGA RTX 2080 Ti XC ULTRA/Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB)/Corsair Carbide Quiet 600Q/Corsair RM750i/LG 32GK850G 31.5"/BenQ G2400W 24"/Sound Blaster ZX/Samsung 850 Pro x2/950 Pro/970 EVO/Win10 Pro 64bit/Saitek X52/TrackIR5 - TrackClip Pro/

  15. #175

    Default Re: Mod Manager

    If the mod manager doesn't work, just put all the *.pak files into the data folder. When that is done you open the user.script.txt, or create one if you don't have any, and write down all the mods in load order. The mod in the bottom is the one that is loaded last and the mod in the top is loaded first. So if you use Europa Perdita, the submod Europa Perdita 12 turns per year and Fall of The Eagles, the 12tpy submod should load before Europa Perdita and Europa Perdita should load after Fall of The Eagles.
    mod "name_of_mod.pak";
    mod "_12TPY_Europa_Perdita.pak";
    mod "@@name_ofModNumber3.pak";
    mod "nameOfanotherMod.pak";
    mod "@Fall_of_the_Eagles_0.pak";
    mod "@Fall_of_the_Eagles_1_Textures.pak";
    mod "_Europa_Perdita.pak";
    Last edited by Gusten Grodslukare; January 14, 2017 at 07:14 PM.

  16. #176
    Magister Militum Flavius Aetius's Avatar Aetī Avēas!
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Rock Hill, SC
    Posts
    16,308
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Mod Manager

    Please refrain from discussing issues related to an otherwise-obtained copy of a Total War game. Pirated copies are against the site Terms of Service.

    Thank You,
    MMFA


  17. #177

    Default Re: Mod Manager

    Quote Originally Posted by Gusten Grodslukare View Post
    If the mod manager doesn't work, just put all the *.pak files into the data folder. When that is done you open the user.script.txt, or create one if you don't have any, and write down all the mods in load order. The mod in the bottom is the one that is loaded last and the mod in the top is loaded first. So if you use Europa Perdita, the submod Europa Perdita 12 turns per year and Fall of The Eagles, the 12tpy submod should load before Europa Perdita and Europa Perdita should load after Fall of The Eagles.
    I tried this, with and without the '' marks, still the same, the game freezes at the white Emperor Edition loading screen.


    For clarification, I indeed own a legal copy of the game, game launcher didn't work, several fixes proposed by CA did nothing. That's why I said I was going crazy. I really love this game and the mods add so much to it. I recently have some spare time so I wanted to return with some good mods but no NO I can't install any mod for no apparent reason.

  18. #178

    Default Re: Mod Manager

    Ok, so here I am again. Posting after I reset my computer due to some very annoying adware.

    This is now the issue that I face when trying to open Mod Manager:

    ----------------------------------------------------------

    See the end of this message for details on invoking
    just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

    ************** Exception Text **************
    System.ArgumentNullException: Value cannot be null.
    Parameter name: path1
    at System.IO.Path.Combine(String path1, String path2)
    at TWModManager.Game.GetGameDirectory()
    at TWModManager.FormMain.FormMain_Load(Object sender, EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Form.OnLoad(EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Control.CreateControl(Boolean fIgnoreVisible)
    at System.Windows.Forms.Control.CreateControl()
    at System.Windows.Forms.Control.WmShowWindow(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


    ************** Loaded Assemblies **************
    mscorlib
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.8745 (WinRel.050727-8700)
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework64/v2.0.50727/mscorlib.dll
    ----------------------------------------
    TWModManager
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.0.0
    CodeBase: file:///C:/Users/William%20Ryoo/Desktop/ModManager.exe
    ----------------------------------------
    System.Windows.Forms
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.8745 (WinRel.050727-8700)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
    ----------------------------------------
    System
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.8750 (QFE.050727-8700)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
    ----------------------------------------
    System.Drawing
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.8745 (WinRel.050727-8700)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
    ----------------------------------------

    ************** JIT Debugging **************
    To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
    application or computer (machine.config) must have the
    jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
    The application must also be compiled with debugging
    enabled.

    For example:

    <configuration>
    <system.windows.forms jitDebugging="true" />
    </configuration>

    When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
    will be sent to the JIT debugger registered on the computer
    rather than be handled by this dialog box.

    ----------------------------------------------------------------------

    I can see that several people before me have also had this problem, but no one seems to be able to fix it.

    Please, could anyone, even the developer of this wonderful application, help us out on this matter?




    N.B. For those looking for access denied problems (e.g. access denied to data.pack, etc), simply (copy and pasted from somewhere):

    Right Click on Total War Rome 2 folder(located in your programs folder or wherever)

    > click 'properties'
    Then security tab
    > Go to 'Users' and click the arrow on Full Control.

    It should then whizz a load of stuff for a few seconds and it will work, it's just administrator rights.

  19. #179

    Default Re: [Tool] Mod Manager

    Hi everyone,
    i've a problem with the mod manager, when i launch an error appears (it's in italian ) :
    System.ArgumentNullException: Il valore non pu essere null.
    Nome parametro: path1
    in System.IO.Path.Combine(String path1, String path2)
    in TWModManager.Game.GetGameDirectory()
    in TWModManager.FormMain.FormMain_Load(Object sender, EventArgs e)
    in System.Windows.Forms.Form.OnLoad(EventArgs e)
    in System.Windows.Forms.Control.CreateControl(Boolean fIgnoreVisible)
    in System.Windows.Forms.Control.CreateControl()
    in System.Windows.Forms.Control.WmShowWindow(Message& m)
    in System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
    in System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
    in System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)




    ************** Assembly caricati **************
    mscorlib
    Versione assembly: 2.0.0.0
    Versione Win32: 2.0.50727.8745 (WinRel.050727-8700)
    Base di codice: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework64/v2.0.50727/mscorlib.dll
    ----------------------------------------
    TWModManager
    Versione assembly: 2.0.0.0
    Versione Win32: 2.0.0.0
    Base di codice: file:///C:/Users/user/Desktop/ModManager.exe
    ----------------------------------------
    System.Windows.Forms
    Versione assembly: 2.0.0.0
    Versione Win32: 2.0.50727.8745 (WinRel.050727-8700)
    Base di codice: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
    ----------------------------------------
    System
    Versione assembly: 2.0.0.0
    Versione Win32: 2.0.50727.8750 (QFE.050727-8700)
    Base di codice: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
    ----------------------------------------
    System.Drawing
    Versione assembly: 2.0.0.0
    Versione Win32: 2.0.50727.8745 (WinRel.050727-8700)
    Base di codice: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
    ----------------------------------------
    mscorlib.resources
    Versione assembly: 2.0.0.0
    Versione Win32: 2.0.50727.8745 (WinRel.050727-8700)
    Base di codice: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework64/v2.0.50727/mscorlib.dll
    ----------------------------------------
    System.Windows.Forms.resources
    Versione assembly: 2.0.0.0
    Versione Win32: 2.0.50727.8745 (WinRel.050727-8700)
    Base di codice: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms.resources/2.0.0.0_it_b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.resources.dll

    Does anyone know a solution for this, or is there another mod manager?

  20. #180

    Default Re: Mod Manager

    Quote Originally Posted by Gusten Grodslukare View Post
    If the mod manager doesn't work, just put all the *.pak files into the data folder. When that is done you open the user.script.txt, or create one if you don't have any, and write down all the mods in load order. The mod in the bottom is the one that is loaded last and the mod in the top is loaded first. So if you use Europa Perdita, the submod Europa Perdita 12 turns per year and Fall of The Eagles, the 12tpy submod should load before Europa Perdita and Europa Perdita should load after Fall of The Eagles.
    Hi i've tried this solution to install the mods manually and it works, but just with a few mods. I've tried do install Radius total war mod, and when i launch the game, it crashes. And the same thing happens with Total war Seven Kindoms, do you know a solution for this? (Forgive me for my english, i'm italian)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •