Page 13 of 14 FirstFirst ... 34567891011121314 LastLast
Results 241 to 260 of 269

Thread: Bran Mac Born's DMS 2 Settings

  1. #241
    Bran Mac Born's Avatar Artifex
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Southern California
    Posts
    2,942

    Default Re: Bran Mac Born's DMS 2 Settings

    Yes you can use it it is save game compatible.

  2. #242
    Bran Mac Born's Avatar Artifex
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Southern California
    Posts
    2,942

    Default Re: Bran Mac Born's DMS 2 Settings

    I have found the bug that causes the instant routs and it is in the AI Fear Effect. I will try to make a work around this with morale stats-Looks like hard coded behavior though.

  3. #243
    Bran Mac Born's Avatar Artifex
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Southern California
    Posts
    2,942

    Default Re: Bran Mac Born's DMS 2 Settings

    UPDATE: MORE SAMURAI VERSIONS: Raised morale of samurai, added hide abilities in shrubs for katana, tweaked morale penalties, Better tech research and regional development. Battles play better. All good stuff

  4. #244

    Default Re: Bran Mac Born's DMS 2 Settings

    Question, do I have to download darth's first or do I just download yours for the mod to work?

  5. #245
    Bran Mac Born's Avatar Artifex
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Southern California
    Posts
    2,942

    Default Re: Bran Mac Born's DMS 2 Settings

    donpepot- install darthmod first make the settings your want with the darthmod launcher and start the game. exit out of the game and install Bran settings. Restart darthmod. done. enjoy.

  6. #246

    Default Re: Bran Mac Born's DMS 2 Settings

    Hey Bran, do your settings for Shogun 2 include all rank fire for gunpowder/FotS units like in your DME submod? I feel like it helps the AI out a lot and doesn't force you to spahetti line.


  7. #247
    Libertus
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    The land down under
    Posts
    75

    Default Re: Bran Mac Born's DMS 2 Settings

    Bran can you make a new version like post 15 but with units stats from post 8. despite both claiming to have longer battles it seems post 8 is better e.g yari ashigaru has 22 defence when in post 15 it has 14 defense. but i'd rather not play a total slaughter version of the mod, so a new post 15 version with higher defense stats pls.

  8. #248
    Libertus
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    The land down under
    Posts
    75

    Default Re: Bran Mac Born's DMS 2 Settings

    basically a new version with unit stats like in post 8 with out total slaughter

  9. #249
    Libertus
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    The land down under
    Posts
    75

    Default Re: Bran Mac Born's DMS 2 Settings

    post 15 is bugged for me as units shatter instantly upon contact in both custom and campaign battles

  10. #250
    Bran Mac Born's Avatar Artifex
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Southern California
    Posts
    2,942

    Default Re: Bran Mac Born's DMS 2 Settings

    POST #15 VERSION IS NOW REMOVED AS IT WAS BUGGY. Will have to make a complete new version.

  11. #251

    Default Re: Bran Mac Born's DMS 2 Settings

    --
    Last edited by BlackFire Forge; September 03, 2019 at 07:24 PM.

  12. #252
    Bran Mac Born's Avatar Artifex
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Southern California
    Posts
    2,942

    Default Re: Bran Mac Born's DMS 2 Settings

    Well I hope you do a new Let's Play using this If you have any questions please ask.

  13. #253
    Bran Mac Born's Avatar Artifex
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Southern California
    Posts
    2,942

    Default Re: Bran Mac Born's DMS 2 Settings

    It seems that Darthmod Shogun 2 and Shogun 2 is dead-players have abandoned it and moved on. Too bad

  14. #254

    Default Re: Bran Mac Born's DMS 2 Settings

    Will your aum file be updated to the lastest version of AUM 2.8?

  15. #255
    Civis
    Join Date
    Aug 2018
    Location
    Land of the Free, Home of the Brave
    Posts
    167

    Default Re: Bran Mac Born's DMS 2 Settings

    Quote Originally Posted by Bran Mac Born View Post
    It seems that Darthmod Shogun 2 and Shogun 2 is dead-players have abandoned it and moved on. Too bad
    I'm sure there are still players...

    Anyways, which version has the hardest AI? I notice that there is a Regional Development version so is that the best?

    Another thing: Does this work for RotS campaign? Is this submod compatible with Extended Japan mod?
    Last edited by OJ33DA; November 30, 2018 at 12:02 AM.
    ----- ---------
    HACKING INTO THE MAINFRAME!!!

  16. #256
    Bran Mac Born's Avatar Artifex
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Southern California
    Posts
    2,942

    Default Re: Bran Mac Born's DMS 2 Settings

    Hardest would be #8 Total War Slaughter/More Samurai/Longer Battles/Lower Anti Cav.(with campaign stealth mode). Play very hard/Very Hard-
    Yes it works for ROTS and Extended Japan too. If you do let's get some feedback-nice to here someone still plays these things.
    Last edited by Bran Mac Born; December 09, 2018 at 07:36 AM.

  17. #257

    Default Re: Bran Mac Born's DMS 2 Settings

    Click image for larger version. 

Name:	20181229174445_1.jpg 
Views:	16 
Size:	376.4 KB 
ID:	356463

    Hi,

    me and my friend are playing MP campaign with Darth+your submod and the problem is that we can not reserach 2nd level...(playing as Tosa and Sendai). Thank you for a reply

  18. #258
    Bran Mac Born's Avatar Artifex
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Southern California
    Posts
    2,942

    Default Re: Bran Mac Born's DMS 2 Settings

    I did not mod technologies. sorry. you will have to ask someone else would like to help but very busy with my Rome 2 mod Wars of the Gods at the moment.

  19. #259
    Libertus
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Land of Cali, US
    Posts
    51

    Default Re: Bran Mac Born's DMS 2 Settings

    I don't know if it's working since units are still moving too fast. Please help. I did the regular one over DMS settings. All I want is longer battles, plus slower movment, and more realistic overall. How do I check if it's installed and how do I totally uninstall Shogun 2 + Mods if I need too?

  20. #260
    Bran Mac Born's Avatar Artifex
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Southern California
    Posts
    2,942

    Default Re: Bran Mac Born's DMS 2 Settings

    Seems that your mod is not working.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •