Sal'tare lume! Dupa aproape 3 ani petrecutzi pe forumul asta uite ca am ajuns shi pe aiciCredeam ca nu prea sint multzi romani pe aici dar se vede ca m'am inshelat.
Bafta.
Sal'tare lume! Dupa aproape 3 ani petrecutzi pe forumul asta uite ca am ajuns shi pe aiciCredeam ca nu prea sint multzi romani pe aici dar se vede ca m'am inshelat.
Bafta.
Skinner for Roma Surrectum, EB II, CBUR, Fall of Rome,
proudly under Tone's patronage, patron of my Canadian bud Arnspac
"We believed we'd catch the rainbow, ride the wind to the sun
Sail away on ships of wonder, but life's not a wheel..." (RIP Ronnie)
Skinner for Roma Surrectum, EB II, CBUR, Fall of Rome,
proudly under Tone's patronage, patron of my Canadian bud Arnspac
"We believed we'd catch the rainbow, ride the wind to the sun
Sail away on ships of wonder, but life's not a wheel..." (RIP Ronnie)
Iete domn'le ca si romanilor le place sa se joace sa vezi si sa nu crezi.
Ia ziceti care din voi ati incercat SS 6.0
Hello how does a romanian see himself which is his historical identity ???
I see myself as being a Romano-Dacis.
Last edited by Domnul Ceaşcă; May 06, 2008 at 08:15 PM.
I (We) see our self as christian orthodox people. It is how the romanian people was born not as Dacians not as Romans, neither as any of the migrators people pass over our territory and disappear. It is our believe that raise us from the dark ages and keep our identity over the centuries.
Salutare!
Am si eu o intrebare legata de instalarea patch-ului SPQR. Pentru a instala acest patch trebuie sa ai instalata versiunea initiala a RTW dupa care instalezi patch-urile 1.3 , 1.5 si SPQR.
Am instalat RTW + crack (versiunea 1.0) am incercat jocul si a mers, apoi am instalat patch-ul 1.3 si nu mi-a mai mers.
Oare poate sa-mi spuna cineva cum sa procedez ?
Multam!
Multam pentru raspuns Mariano Rodissy> Stiu ca trebuie sa urmez toti acesti pasi dar problema este ca jocul nu-mi mai merge dupa ce instalez patch-ul 1.3. Am crezut ca este ok proma oara dar dupa ce am instalat 1.5 si spqr tot nu a mers.
Last edited by Domnul Ceaşcă; May 11, 2008 at 08:37 AM.
Hallo, I sīnt Constantin I!
Romān is foarte similar la spre Latin.
(Sorry if I am not writing correctly)
Salut!
Am instalat jocul RTW fara sa joc prologul (doar am verificat daca intra in joc dupa ce am introdus crack-ul) apoi am instalat versiunea 1.3 si am incercat din nou sa intru in joc. De data asta nu a mai fost posibil. Dadeam dublu click insa nu imi intra in joc (aparea o fereastra neagra pentru cateva secunde si apoi se inchidea).
Nu am citit regulile la care faci trimitere. Unde le pot gasi?
Multam!
Click Aici.![]()
salut
si eu tot roman sunt ; habar nu am avut ca mai sunt si oameni care joaca ceva ok in romania credeam ca o sa mor singur si frustrat , ( doar glumeam ) , ma bucur ca v-am gasit pe forum .
Eu am ajuns din intamplare aici cautam tutorial de cum sa modez pt MTW2 , lucrez un mod care se va desfasura in ww1 , dac va intereseaza puteti sa vizitati "threadul" WW1 Total war mod , sunt si cateva modele postate de mine , as vrea sa integrez si armata romana dar e destul de putina informatie pe net .
salutari si toate cele bune