Page 5 of 39 FirstFirst 12345678910111213141530 ... LastLast
Results 81 to 100 of 772

Thread: Mod Manager 1.5 (fixed download link)

  1. #81

    Default Re: Mod Manager 1.1

    Why are so many people calling it FPM? "File Pack Manager?" It's PFM, dammit!

  2. #82

    Default Re: Mod Manager 1.1

    i have a BIG BUG now

    i Cant lauch the game now
    i uncheck all mod ...still crash
    remove all mod from data .....still crash
    put old patch.pack file in data.....still crash
    any one have solution

  3. #83

    Default Re: Mod Manager 1.1

    and where is the user_scrip.txt

    im on vista 64


    thx
    Last edited by mates727; March 24, 2009 at 04:39 PM.

  4. #84
    Miles
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Lille, France
    Posts
    325

    Default Re: Mod Manager 1.1

    On Win XP, it’s situated at: C:\Documents and Settings\[USER-NAME]\Application Data\The Creative Assembly\Empire\scripts

    On Vista: C:\Users\[USER-NAME]\AppData\Roaming\The Creative Assembly\Empire\scripts

    Take care those are hidden folders.

  5. #85

    Default Re: Mod Manager 1.1

    ok i find it thx but what a il have to do if i want my game run ??

    HO GREAT ill find it and erase all and now my game works fine

    wooot
    THX MrThib
    Last edited by mates727; March 24, 2009 at 04:45 PM.

  6. #86

    Default Re: Mod Manager 1.1

    Hmm, any ideas what's going wrong that would cause Empire to crash just from the user script being present?

  7. #87
    Miles
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Lille, France
    Posts
    325

    Default Re: Mod Manager 1.1

    I think it could be the synthax, but the crash seem pretty random to be sure.
    the " should not be a problem but as for the # I really don't know, since sometime empire launch but not the mods(I know that // works too, but at this point I don't know if the mods don't launch for bad synthax or are marked like comments).
    Or perhaps this is coming from a reuse of the script, it could be erased before saving changes (since I assume they are in memory).
    Just guessing there since from the test I've done I've no clue of what happen.

  8. #88

    Default Re: Mod Manager 1.1

    The link to the windwos binary doesnt work

  9. #89
    Miles
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Lille, France
    Posts
    325

    Default Re: Mod Manager 1.1

    There's a big "click here" on this page.... I've just downloaded it
    Last edited by MrThib; March 25, 2009 at 01:46 PM.

  10. #90
    Bawha's Avatar Civis
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Denmark
    Posts
    168

    Default Re: Mod Manager 1.1

    Quote Originally Posted by MrThib View Post
    There's a big "click here" on this page.... I've just downloaded it
    There is? Lol i honestly cannot locate this "CLICK HERE" d/l option. =d

    And the windows link return back this msg:
    This file is currently unavailable. Click here to view this projects available releases.

    /edit
    Nevermind! Gues i actually had to "click here" on the unavailable message, hehe! =D

    Btw if i aint got a user.script will this mod make it for me?.
    Last edited by Bawha; March 25, 2009 at 05:30 PM.

  11. #91
    Miles
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Lille, France
    Posts
    325

    Default Re: Mod Manager 1.1

    Btw if i aint got a user.script will this mod make it for me?.
    Yes

  12. #92

    Default Re: Mod Manager 1.1

    weird, empire crashes when i use ANY pack files listed as mod type. whereas those same pack files work fine if i set the packs to the movie type. anybody else having this issue?

  13. #93

    Default Re: Mod Manager 1.1

    Might be stupid question, but where do I DL it? I clicked the first link but it popped up saying the file was unavaliable.

  14. #94
    Ftmch's Avatar Senator
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Sweden
    Posts
    1,229

    Default Re: Mod Manager 1.1

    For me it crashes when I try to start the game with the script-file present. :/

    I'm using Vista 32bit by the way, if that helps.
    Last edited by Ftmch; March 26, 2009 at 08:23 AM.

  15. #95
    Miles
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Lille, France
    Posts
    325

    Default Re: Mod Manager 1.1

    @Ftmch:
    Check what's in the script file and edit it to have something like
    mod My_Mod.pack;
    mod My_Mod2.pack;
    And if your file was really different, do you mind posting it here?
    That could probably help LTChambers.

  16. #96
    Ftmch's Avatar Senator
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Sweden
    Posts
    1,229

    Default Re: Mod Manager 1.1

    The file looks like this:

    mod "ListViewItem: {mod_austria}.pack";
    mod "ListViewItem: {mod_netherlands}.pack";

    That's the only thing in it, it doesn't crash when I clear the file though (not removing it, just emptying it), so it's something in the code.

    Edit: However, the packs seem to work fine when making them into "movie" and placing them in the data-folder, is there any downsides to this?


    Edit again: Ah, I found a downside, not all new textures showed up, darn.
    Last edited by Ftmch; March 26, 2009 at 09:33 AM.

  17. #97
    Miles
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Lille, France
    Posts
    325

    Default Re: Mod Manager 1.1

    try editing the script file with this:

    mod mod_austria.pack;
    mod mod_netherlands.pack;
    (don't forget to save in unicode format).

    (put them back in mod format) and that will work!

  18. #98

    Default Re: Mod Manager 1.1

    that doesn't work for me and i am having the same crash as ftmch...my pack files also work fine if i set them to the movie type

  19. #99

    Default Re: Mod Manager 1.1

    I've noticed the ListViewItem save bug, I'll fix it tonight.

  20. #100
    Ftmch's Avatar Senator
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Sweden
    Posts
    1,229

    Default Re: Mod Manager 1.1

    Quote Originally Posted by MrThib View Post
    try editing the script file with this:

    mod mod_austria.pack;
    mod mod_netherlands.pack;
    (don't forget to save in unicode format).

    (put them back in mod format) and that will work!
    Yes, it did work! Thank you very much.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •