Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 61 to 70 of 70

Thread: Creating Land Mass

  1. #61
    irishron's Avatar Cura Palatii
    Moderator Emeritus

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Cirith Ungol
    Posts
    47,023

    Default Re: Creating Land Mass

    Quote Originally Posted by DeliciousTomato View Post
    When I did this, it said I have encountered an unspecified error.


    EDIT: UGH! For some reason even though I backed up my files, my whole game stopped working AGAIN. Now whenever I play it, it says I have that stupid ing Unspecified error. This is about the 13th time I had to uninstall the whole game with the expansions!!!!!
    Do you hva your modded files in amod folder? If you do, you don't have to reinstall.

  2. #62

    Default Re: Creating Land Mass

    What what? How do I do that? Like, what steps do I have to do?

  3. #63
    irishron's Avatar Cura Palatii
    Moderator Emeritus

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Cirith Ungol
    Posts
    47,023

    Default Re: Creating Land Mass

    Bare Geomod is one you can use. Bare Kingdoms is a good starting point.

    Another way is to install an already made mod foldered mod, make a copy of it and mod the the copy until you get the idea where everything is and how it all ties together. Then start your own mod fron scratch.

  4. #64

    Default Re: Creating Land Mass

    Oh okay, thanks Ishiron, but I came upon another error D: I did everything it said here, but nothing showed up on the map I deleted the things and even started new campaign but no such luck

    EDIT: Nevermind! Works perfectly! Now I need a tutorial on how to make that region a completely new region! aha! xD
    Last edited by DeliciousTomato; January 14, 2011 at 08:04 PM.

  5. #65
    irishron's Avatar Cura Palatii
    Moderator Emeritus

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Cirith Ungol
    Posts
    47,023

    Default Re: Creating Land Mass

    http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=174024 is one. You have a full page here tp pick from.

  6. #66

    Default Re: Creating Land Mass

    Thank you!
    BTW can I PM you some things about Armenia?

  7. #67
    irishron's Avatar Cura Palatii
    Moderator Emeritus

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Cirith Ungol
    Posts
    47,023

    Default Re: Creating Land Mass

    You already did.

  8. #68
    Gigantus's Avatar I am thinking more about running away now then I did as a kid, but by the time I put my teeth in, my glasses on and find my car keys I forget why I am going.
    Moderator Emeritus Administrator Emeritus Modding Emeritus

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Goa - India
    Posts
    49,451
    Blog Entries
    26

    Default Re: Creating Land Mass

    If you wish to experiment, I would suggest to use my Bare Geomod installation. That way if something goes wrong, all you have to do is delete that mod folder and re-install (5 minutes procedure) - never, ever, under no circumstances modify in your original installation!!
    Maybe you have more luck with this tutorial of mine (slightly more comprehensive): Creating a World - Basic Mapping from scratch

    For more tutorials click the top link in my signature


    Edit: it happened again! Why don't I read a thread all the way to the end before replying?
    Last edited by Gigantus; January 15, 2011 at 04:16 AM.




  9. #69

    Default Re: Creating Land Mass

    hey guys i did what u said gigantus and i had the same problem with the timber and the ragusa port. so i deleted the resource line about the timber and i made the script disregard the port building of ragusa. then i got this error: 15:28:42.238 [script.err] [error] Script Error in mods/retrofit/data/world/maps/campaign/imperial_campaign/descr_strat.txt, at line 3161, column 12 could not create settlement at script line 3161.

    that is my custom region

    here is line 3161

    3158 settlement
    3159 {
    3160 level village
    3161 region Istanbul_Province
    3162
    3163 year_founded 0
    3164 population 800
    3165 plan_set default_set
    3166 faction_creator moors
    3167 }

  10. #70
    Gigantus's Avatar I am thinking more about running away now then I did as a kid, but by the time I put my teeth in, my glasses on and find my car keys I forget why I am going.
    Moderator Emeritus Administrator Emeritus Modding Emeritus

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Goa - India
    Posts
    49,451
    Blog Entries
    26

    Default Re: Creating Land Mass

    PMed you - may be pixel problem with settlement or placement.




Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •