Cuna eshte gerti, e ndrova nikun dhe iu ankova ne Tribunal per problemin tone qe na kane pezulluar. Kontrolloni atje por mos thoni gje se kush jam une, lol.
@Dori, mos e rruaj karin fare se jam...