Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 49 of 49

Thread: Force Diplomacy Tutorial

  1. #41
    silentsam74's Avatar Civis
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Sylvania, Alabama
    Posts
    173

    Default Re: Force Diplomacy XGM3

    Quote Originally Posted by Scutarii View Post
    AI accepts all offers (but not all gifts, I don't think).
    No. For some reason the AI won't readily accept gifts. But if one really needed to have them accept something (EX. a region for buffer purposes) just take map info from them. The only thing Forced Diplomacy requires is for there to be a give and take and not a simple freebie.
    Right, as the world goes, is only in question between equals in power, while the strong do what they can and the weak suffer what they must.
    --Thucydides

  2. #42
    Scutarii's Avatar Primicerius
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    3,921

    Default Re: Force Diplomacy XGM3

    I've noticed that too. Just demanding map info or 1 denarii works fine though, so its all right..



  3. #43
    Hopit's Avatar Praepositus
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    FINLAND!!!
    Posts
    5,370

    Default Re: Force Diplomacy XGM3

    Quote Originally Posted by Scutarii View Post
    Its already in XGM. No option needed.

    Just click the "?" icon in the top right of the diplomacy scroll to activate, then click the show me how button on the advisor when it appears, and voila, AI accepts all offers (but not all gifts, I don't think).
    oh then it was another mod

    Quote Originally Posted by SgtScooter View Post
    If you went to the Skyrim forums you'll see a lot posts about how it's somehow been watered down and hampered by money men making the decisions. Fact is, it's a great game and people still complain. It's the same thing as the TW franchise.

  4. #44

    Default Re: Force Diplomacy XGM3

    I've been trying to get this to work with Troy: Total War but for some reason I can't click the "Show Me How" button as it's grayed out. That seems to be the only problem I've got with making my own.
    Last edited by dragoon47; August 19, 2009 at 09:44 PM.

  5. #45
    Foederatus
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Drummondville,QC,Canada
    Posts
    26

    Default Re: Force Diplomacy XGM3

    i know, thread is old but really need to tanx DimeBagHo for the " How to add a "force diplomacy" option." that is really usefull to balance ai problems , i am really impress how some poeple take time to help other, i apreciated

  6. #46

    Default Re: Force Diplomacy XGM3

    My friend i sent you an email in GMail , i sent you my three txt files that i editet to enable this cheat. but when i try to run the game it says rtw encountered a problem and it needs to be close , .! So i dont know what i did bad. Go on your gmail account and look for my message . There are my files. Fix them if they are not good , and send them to me again

  7. #47

    Default Re: Force Diplomacy XGM3

    RTR PE Works if you use the 'BI' Shortcut!!!!!!!!!! HAPPY DAYS MAMA!

  8. #48
    ahowl11's Avatar RTR Project
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    USA
    Posts
    2,971

    Default Re: Force Diplomacy XGM3

    I think this thread should be stickied since the instructions to modding in Force Diplomacy are in here.
    Founder and Leader of The RTR Project, Bringing Rome Total Realism back to the top! Talk to me about joining the RTR Project, and rebuilding a once great community!

    RTRPE II v1.1
    Rome Total History & Mundus Magnus Forums

  9. #49
    DimeBagHo's Avatar Praeses
    Moderator Emeritus

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Auckland
    Posts
    7,945

    Default Re: Force Diplomacy Tutorial

    Stickied.

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •