Results 1 to 3 of 3

Thread: blue water problem

  1. #1

    Default blue water problem

    I got this blue water in DAC I first tough it was a bug because I have never touch any files regarding world textures or anything , but then I saw other people don't got this trouble, and I only got this blue water in dac.
    Spoiler Alert, click show to read: 






    this is the water in my ta reforged it looks just fine, what kind of textures files, do I got to copy and replace to have this normal water textures? I already try replacing the better water folder and nothing change.
    Spoiler Alert, click show to read: 





  2. #2
    Vifarc's Avatar Senator
    Join Date
    May 2009
    Location
    Grenoble, France
    Posts
    1,152

    Default Re: blue water problem

    Quote Originally Posted by Arioria of mithlond View Post
    , do I got to copy and replace to have this normal water textures? I already try replacing the better water folder and nothing change.
    Good folder? http://www.twcenter.net/forums/showt...1#post15568354
    > > Divide&Conquer submod user, playing RealmOfLothlõrien (ThirdAge mod). < <
    My small products here.

  3. #3

    Default Re: blue water problem

    I found a fix, if anybody ever got this problem you just got to copy and replace this text files from your data folder, descr_water, descr_water_effects , descr_water_interaction_effects , descr_water_types

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •