Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 57

Thread: >> DBM 1.0: DOWNLOAD LINK !!! <<

  1. #21
    Rhaymo's Avatar Artifex
    Join Date
    May 2007
    Location
    Italy
    Posts
    420

    Default Re: >>> DBM 1.0: DOWNLOAD LINK !!! <<<

    try to install part 1 and part 2, and then move the mod. if you're using steam, read the faq thread.

  2. #22
    Cell7's Avatar Tiro
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    71

    Default Re: >>> DBM 1.0: DOWNLOAD LINK !!! <<<

    Wow, great mod! How come I've never heard of this before?! This looks really amazing, great mod banner as well I might add definitely gonna give this a download and an extensive play!

  3. #23
    Libertus
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    7

    Default Re: >>> DBM 1.0: DOWNLOAD LINK !!! <<<

    I always get an error message when installing part 2. It says the installing has stopped becasue of terrain file. Any solution to this? I already redownloaded twice.

  4. #24
    Libertus
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    7

    Default Re: >>> DBM 1.0: DOWNLOAD LINK !!! <<<

    Quote Originally Posted by junylee16 View Post
    I always get an error message when installing part 2. It says the installing has stopped becasue of terrain file. Any solution to this? I already redownloaded twice.
    I have read the post regarding steam but doesn't seem to help...

  5. #25
    MemphisRex's Avatar Aquilifer
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Anand,Gujarat,India
    Posts
    307

    Default Re: >>> DBM 1.0: DOWNLOAD LINK !!! <<<

    1. Thanks for bringing the mod to us English-speaking fellas, despite being an Italic mod.
    2. This Mod is awesome! [Other than the Greek-spawning-armies that wins in < 7 turns, lol] (j/k)
    Marcus Claudius Aurelius

    Proud Supporter and Fan of:
    1.Roma Surrectum II

  6. #26
    2-D Ron's Avatar Princeps Posterior
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    North-East, England
    Posts
    1,549

    Default Re: >>> DBM 1.0: DOWNLOAD LINK !!! <<<

    Quote Originally Posted by Rhaymo View Post
    try to install part 1 and part 2, and then move the mod. if you're using steam, read the faq thread.
    I put my Medieval II folder in C:/ drive so I redirected the installation of DBM Part 1 & 2 to C:/Medieval II/mods/
    I changed the destination of the shortcuts as well.

    But it's still telling me "Kingdoms.exe has stopped working".

  7. #27

    Default Re: >>> DBM 1.0: DOWNLOAD LINK !!! <<<

    i played it, then conquered rome and when the election starts it crashes to desktop

  8. #28
    Post Hoc's Avatar Princeps Prior
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    US
    Posts
    1,446

    Default Re: >>> DBM 1.0: DOWNLOAD LINK !!! <<<

    Quote Originally Posted by powerbits View Post
    i played it, then conquered rome and when the election starts it crashes to desktop
    Gift a city to SPQR
    "To say of what is that it is not, or of what is not that it is, is false, while to say of what is that it is, and of what is not that it is not, is true" ~ Aristotle

  9. #29

    Default Re: >>> DBM 1.0: DOWNLOAD LINK !!! <<<

    Quote Originally Posted by Post Hoc View Post
    Gift a city to SPQR
    problem is when i start the game he starts immediately with the election... can i go back a few steps?

  10. #30
    aljonzc's Avatar Tiro
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Cebu City
    Posts
    73

    Default Re: >>> DBM 1.0: DOWNLOAD LINK !!! <<<

    I love the mod guys!

    The campaign is awesome! The BAI is good but it would be better if you will use the animations in Stainless Steel...Keep the BOW & ARROW though ^_^
    Sword, 2handed, and the Mace animation is great! and there's many more...

  11. #31
    Cazac's Avatar Kirā
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Romania
    Posts
    233

    Default Re: >>> DBM 1.0: DOWNLOAD LINK !!! <<<

    I can't get it to work either. The installation runs fine. I installed it in D:Games\Medieval 2. I run Win 7. The game is classically installed, no steam. The error message is "Windows could not find kingdoms.exe". Where do we need to make the installation? You didn't specify that and I can't find the manual.

    Would appreciate some help
    Last edited by Cazac; August 09, 2013 at 03:45 PM. Reason: made addition for clarification

  12. #32
    Rhaymo's Avatar Artifex
    Join Date
    May 2007
    Location
    Italy
    Posts
    420

    Default Re: >>> DBM 1.0: DOWNLOAD LINK !!! <<<

    Quote Originally Posted by Cazac View Post
    I can't get it to work either. The installation runs fine. I installed it in D:Games\Medieval 2. I run Win 7. The game is classically installed, no steam. The error message is "Windows could not find kingdoms.exe". Where do we need to make the installation? You didn't specify that and I can't find the manual.

    Would appreciate some help
    check if DBM folder is in D:/Medieval II/mods/

  13. #33
    Cazac's Avatar Kirā
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Romania
    Posts
    233

    Default Re: >>> DBM 1.0: DOWNLOAD LINK !!! <<<

    No. I've tried installing it in the general Medieval 2 folder so it gets access to kingdoms.exe, I've tried leaving the initial Crogram Files(86x) etc. file, I've tried creating a new folder in mods and it's always the same error message.

    Classic Kingdoms used to work, now with DBM installed it enters the game, I can enter the grand campaign but when I select a faction and try to play it pushes me back to the main menu and I can't even play that one anymore.

    Any idea what I'm doing wrong?

  14. #34
    Post Hoc's Avatar Princeps Prior
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    US
    Posts
    1,446

    Default Re: >>> DBM 1.0: DOWNLOAD LINK !!! <<<

    Unistall everything re-install medieval, then install DBM to D:Games\Medieval 2\mods\dbm. I think you installed to the main Medieval folder overwriting files in the process thus corrupting everything.
    "To say of what is that it is not, or of what is not that it is, is false, while to say of what is that it is, and of what is not that it is not, is true" ~ Aristotle

  15. #35
    Cazac's Avatar Kirā
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Romania
    Posts
    233

    Default Re: >>> DBM 1.0: DOWNLOAD LINK !!! <<<

    Yeah, I did that before reading your post. I uninstalled everything and then reinstalled, created my own DBM folder in mods and now it works. It looks really good graphically and the map is quite large, I like it a lot. Though I'm not sure about the overall gameplay. It seems very easy to me. Started with the Greeks, in 10-12 turns I already eliminated Macedon and Ilirium and my treasury is up by 60.000 gold, although I keep pumping my troops and everything is up and running on all fronts. I already have the best troops I can possibly have. I play on normal/normal difficulty, do I have to play it on hard to make it more realistic or something? Idk, I'm used to slowly working my way up to the top and thus far I encountered no resistance on any level.

  16. #36
    Post Hoc's Avatar Princeps Prior
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    US
    Posts
    1,446

    Default Re: >>> DBM 1.0: DOWNLOAD LINK !!! <<<

    Quote Originally Posted by Cazac View Post
    Yeah, I did that before reading your post. I uninstalled everything and then reinstalled, created my own DBM folder in mods and now it works. It looks really good graphically and the map is quite large, I like it a lot. Though I'm not sure about the overall gameplay. It seems very easy to me. Started with the Greeks, in 10-12 turns I already eliminated Macedon and Ilirium and my treasury is up by 60.000 gold, although I keep pumping my troops and everything is up and running on all fronts. I already have the best troops I can possibly have. I play on normal/normal difficulty, do I have to play it on hard to make it more realistic or something? Idk, I'm used to slowly working my way up to the top and thus far I encountered no resistance on any level.
    There is a general peace with all nations for the first 30 turns. The AI will try to take Rebel settlements, after 30 turns it's all out war. What i do is hamstring myself, i don't attack any nation for the first 30 turns and only take rebel cities like that AI.
    "To say of what is that it is not, or of what is not that it is, is false, while to say of what is that it is, and of what is not that it is not, is true" ~ Aristotle

  17. #37
    Darth_Revan's Avatar Sagittarius
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    3,473

    Default Re: >>> DBM 1.0: DOWNLOAD LINK !!! <<<

    edit: figured out what I needed help with.
    Last edited by Darth_Revan; August 11, 2013 at 01:54 AM.

  18. #38
    2-D Ron's Avatar Princeps Posterior
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    North-East, England
    Posts
    1,549

    Default Re: >>> DBM 1.0: DOWNLOAD LINK !!! <<<

    Quote Originally Posted by Cazac View Post
    No. I've tried installing it in the general Medieval 2 folder so it gets access to kingdoms.exe, I've tried leaving the initial Crogram Files(86x) etc. file, I've tried creating a new folder in mods and it's always the same error message.

    Classic Kingdoms used to work, now with DBM installed it enters the game, I can enter the grand campaign but when I select a faction and try to play it pushes me back to the main menu and I can't even play that one anymore.

    Any idea what I'm doing wrong?
    I've had the exact same problem, but i've managed to figure out how to fix it.

    1) Uninstall Medieval II/Kingdoms from your Hard Drive.

    2) Disable UAC http://www.howtogeek.com/howto/windo...windows-vista/

    3) Click Start Button and type in search box... regedit.exe and click the link when it appears in results.

    4) In Registry tabs click Edit>>Find... Type in 'SEGA' and if any results in the registry on the left lead you to a SEGA Folder? check to see if there is any Medieval II/Kingdoms Folder? If so Delete the SEGA Folder.

    5) Restart Windows.

    6) Install Medieval II and Kingdoms, create a folder to install it in like C:\Games\SEGA\Medieval II (Kingdoms doesn't seem to like the Program Files (x86) folder)


    7) You will HAVE TO MANUALLY create the Folder 'DBM' in the mods folder it'll look like this... C:\Games\SEGA\Medieval II\mods\DBM

    8) Once you have made the 'DBM' Folder.. Install Part 1 and 2 of DBM into the DBM Folder.

    This should work, it did for me. Hope this helps

  19. #39
    Indefinitely Banned
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    33

    Default Re: >>> DBM 1.0: DOWNLOAD LINK !!! <<<

    i cant get the link nš2 of rapid to start to download.

  20. #40
    airborne guy's Avatar Pili Prior
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Boston, MA
    Posts
    2,393

    Default Re: >>> DBM 1.0: DOWNLOAD LINK !!! <<<

    @2-D Ron, you dont even have to do that lol, read the very first post in the FAQ thread
    Dont you love it when Mod Devs tell people to delete all other mods, because one is conflicting with it. Then they say "All mods are deleted from my data folder". Then, they wise up and find a mod lingering. LoLz!

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •