Results 1 to 8 of 8

Thread: It won't work

  1. #1
    Sukauto
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    60

    Default It won't work

    I installed it and it crashes to desktop. When I try to start any campaign/battle, it does this. Why is this so? I had the British east India Company mod installed but I removed it. I think I also have Darthmod installed. Should I remove this too.

  2. #2
    ToonTotalWar's Avatar Proud Geordie/Italian
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Newcastle upon Tyne
    Posts
    13,293

    Default Re: It won't work

    Quote Originally Posted by william1993 View Post
    I installed it and it crashes to desktop. When I try to start any campaign/battle, it does this. Why is this so? I had the British east India Company mod installed but I removed it. I think I also have Darthmod installed. Should I remove this too.
    Did you change any of the menu settings?

  3. #3
    Sukauto
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    60

    Default Re: It won't work

    No. I originally had changed it to four turns but I remembered and put it back

  4. #4
    Sukauto
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    60

    Default Re: It won't work

    That's ok. I had one more mod, it was mod confliction.

  5. #5
    ToonTotalWar's Avatar Proud Geordie/Italian
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Newcastle upon Tyne
    Posts
    13,293

    Default Re: It won't work

    Quote Originally Posted by william1993 View Post
    No. I originally had changed it to four turns but I remembered and put it back
    Ok just to be sure reset your launcher back to default and ensure the TAR script files are not messed up? You will find these in the creative assembly folder

  6. #6
    Sukauto
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    60

    Default Re: It won't work

    I had another mod, it was mod confliction, works fine now.

  7. #7
    ToonTotalWar's Avatar Proud Geordie/Italian
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Newcastle upon Tyne
    Posts
    13,293

    Default Re: It won't work

    Quote Originally Posted by william1993 View Post
    I had another mod, it was mod confliction, works fine now.
    good to hear you got it sorted, enjoy

  8. #8
    MorganH.'s Avatar Finis adest rerum
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Netherlands
    Posts
    7,127

    Default Re: It won't work

    Solved. Closed.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •