Results 1 to 8 of 8

Thread: Recruitment Problem or Question?

  1. #1
    Ikko-Ikki
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    17
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Icon5 Recruitment Problem or Question?

    I would probably guarantee someone has asked this before...but I couldn't find it.

    In Northen Italy, Bononia to be exact I have romanized (tier 1) the entire province. Yet, I can not construct units. Now I might be missing something very obvious...or this is supposed to happen...or its a glitch?

    I love the mod and if someone could just clear it up with me i would be grateful.

  2. #2
    Spike's Avatar Cute Lil' Dragon
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Bandung
    Posts
    4,010
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Recruitment Problem or Question?

    you must Built your barracks first *it's noticeable* the one started by *campvs* but check by right clicking first if you can train units here or not

    Annokerate Koriospera Yuinete Kuliansa


  3. #3
    Ikko-Ikki
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    17
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Recruitment Problem or Question?

    Thats just the problem, I cant build a barrack.

  4. #4
    TWWolfe's Avatar Princeps
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1,092
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Recruitment Problem or Question?

    Maybe he needs the Polybian reforms first?

    Please rep me for my posts, not for the fact that i have a Pony as an Avatar.


  5. #5
    Ikko-Ikki
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    17
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Recruitment Problem or Question?

    It still rather early in the game, within the first 15 years.

  6. #6
    The Kybrothilian's Avatar combating madness
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Forest and lake filled Finland
    Posts
    9,063
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Recruitment Problem or Question?

    The Camillian units can only be recruited in your starting 5 regions and in Liguria. Before the Polybian reforms you can't recruit any units from Bononia.
    "I'm going to tell Allah everything..."

    Dead three year old Syrian childs last words

  7. #7
    Entropy Judge's Avatar Pili Posterior
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Wisconsin
    Posts
    2,660
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Recruitment Problem or Question?

    Quote Originally Posted by 99KingHigh View Post
    In Northen Italy, Bononia to be exact I have romanized (tier 1) the entire province. Yet, I can not construct units. Now I might be missing something very obvious...or this is supposed to happen...or its a glitch?
    The Romans cannot construct Faction Barracks in regions they don't start in until the Polybian Reforms kick in (read the FAQ for more on Roman Reforms). Once you're Polybian, you can construct Faction Barracks in all your Homeland Regions. Otherwise, you're restricted to Regional units.
    I beat back their first attack with ease. Properly employed, E's can be very deadly, deadlier even than P's and Z's, though they're not as lethal as Paula Abdul or Right Said Fred.
    ~ Miaowara Tomokato, Samurai Cat Goes to the Movies

  8. #8
    Ikko-Ikki
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    17
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Recruitment Problem or Question?

    Thanks!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •