Results 1 to 6 of 6

Thread: AI Siege bug; enemy not able to use siege towers?

  1. #1
    Aenima's Avatar Pili
    Join Date
    May 2008
    Posts
    1,954

    Default AI Siege bug; enemy not able to use siege towers?

    Whenever the enemy siege towers come up to the walls, and the men begin to get inside to climb up....they never get past the getting inside stage! They're just always milling around the base of the tower, never climbing up and never attacking. As much as I don't mind winning battles, I'd like to it myself, not have the AI hand a victory over to me.

  2. #2
    MemnonOfRhodes's Avatar Pili Posterior
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,892

    Default Re: AI Siege bug; enemy not able to use siege towers?

    Quote Originally Posted by Aenima View Post
    Whenever the enemy siege towers come up to the walls, and the men begin to get inside to climb up....they never get past the getting inside stage! They're just always milling around the base of the tower, never climbing up and never attacking. As much as I don't mind winning battles, I'd like to it myself, not have the AI hand a victory over to me.

    What unit size are you using?

  3. #3
    XSamatan's Avatar EB Support Guy
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,308

    Default Re: AI Siege bug; enemy not able to use siege towers?

    This sometimes happen, you (as human player can avoid/ get over this problem) the AI can't.
    I'm sure not all towers are affected by this issue.

    XSamatan

    1.2 fixes - Updated regularly. Latest news from 2009-02-01.
    EB FAQ --- Tech help important thread list --- Frequent issues and solutions

  4. #4
    Aenima's Avatar Pili
    Join Date
    May 2008
    Posts
    1,954

    Default Re: AI Siege bug; enemy not able to use siege towers?

    Quote Originally Posted by Ujio View Post
    What unit size are you using?
    Large I think (my Roman infantry units are at about 80 or so)

    Quote Originally Posted by XSamatan View Post
    This sometimes happen, you (as human player can avoid/ get over this problem) the AI can't.
    I'm sure not all towers are affected by this issue.

    XSamatan
    It's not always the case, but it's happening at one city in particular (Ambrakia I think) as well as happening every now and then in other places. Guess I'll just have to twiddle my thumbs and wait for the timer in the future then.

  5. #5
    XSamatan's Avatar EB Support Guy
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,308

    Default Re: AI Siege bug; enemy not able to use siege towers?

    Or get out and attack the particular unit.

    1.2 fixes - Updated regularly. Latest news from 2009-02-01.
    EB FAQ --- Tech help important thread list --- Frequent issues and solutions

  6. #6
    MemnonOfRhodes's Avatar Pili Posterior
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,892

    Default Re: AI Siege bug; enemy not able to use siege towers?

    Had a similar problem like this where the unit was fighting to the death, but was stuck in the siege tower.
    But like XSamatan said, Either wait for the timer to run out or destroy the siege tower if possible.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •