Results 1 to 7 of 7

Thread: Rome total war wont run on windows 7

  1. #1
    Ikko-Ikki
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    28

    Default Rome total war wont run on windows 7

    So i have a msi fx 620 dx laptop, and I tried to install rome total war, but my computer seems to not even show about the autoplay of the installation menu? Does anyone know whats wrong wit it?

  2. #2
    Jom's Avatar A Place of Greater Safety
    Civitate Content Emeritus

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    17,390

    Default Re: Rome total war wont run on windows 7

    Moved to Total War: Eras technical help.

    "For what itís worth: itís never too late to be whoever you want to be. I hope you live a life youíre proud of, and if you find that youíre not, I hope you have the strength to start all over again."

  3. #3
    irishron's Avatar Moderator
    Moderation Mentor Vault Staff Artifex

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Cirith Ungol
    Posts
    45,000

    Default Re: Rome total war wont run on windows 7

    Tried running the setup.exe that is on the disc?

  4. #4
    Brusilov's Avatar Local Moderator
    Citizen

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    England
    Posts
    18,488

    Default Re: Rome total war wont run on windows 7

    This is what appears on the R:TW Gold (R:TW and R:TW BI on one DVD-ROM):
    Spoiler Alert, click show to read: 




    R:TW and all variations of it all run fine with Windows 7 Home Premium Edition 64 bit.

    Local Forum Moderator (Total War: Eras Technical Help, Shogun 2: Total War, RSII, RTR, World Of Tanks) - please no PMs

    War Thunder TWC Player Names: here


  5. #5
    Gazz's Avatar Supai
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Eastern Finland
    Posts
    332

    Default Re: Rome total war wont run on windows 7

    Yup, runs fine for me, Win7 Home Premium 64bit here.

  6. #6
    Primo's Avatar Jukutatsu shita
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,294

    Default Re: Rome total war wont run on windows 7

    Win7 32 bit, but still running well.

  7. #7
    ♔DARTH LEGO♔'s Avatar LetTHeSUgarFloW.......
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Durban, South Africa
    Posts
    2,745

    Default Re: Rome total war wont run on windows 7

    win 7 64bit Home pro-

    No issues

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •