Results 1 to 7 of 7

Thread: any problems with installing together with attila reloaded flagelum dei mod?

  1. #1
    Civis
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Belgica
    Posts
    135

    Default any problems with installing together with attila reloaded flagelum dei mod?

    hi lusted,

    any idea ?

    i have installed first your mod for rtw and then attillas mod for bi !!

    rtw works , bi not any longer ??

    best regards - maks

  2. #2
    Lusted's Avatar Look to the stars
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Brighton, Sussex, England.
    Posts
    18,185

    Default

    Atillas mod affects some files in the RTW directory, so my mod would overwrite them. Atillas mod is not compatible with any RTW mod i believe.
    Creator of:
    Lands to Conquer Gold for Medieval II: Kingdoms
    Terrae Expugnandae Gold Open Beta for RTW 1.5
    Proud ex-Moderator and ex-Administrator of TWC from Jan 06 to June 07
    Awarded the Rank of Opifex for outstanding contributions to the TW mod community.
    Awarded the Rank of Divus for oustanding work during my times as Administrator.

  3. #3

    Default

    download jsgme off twcenter. it allows multiple mods rtw nd bi. its easy to install and comes witha readme so give it ago

  4. #4
    Civis
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Belgica
    Posts
    135

    Default

    hi viramur ,

    any direct link? traced but not found

    maks

  5. #5
    Lusted's Avatar Look to the stars
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Brighton, Sussex, England.
    Posts
    18,185
    Creator of:
    Lands to Conquer Gold for Medieval II: Kingdoms
    Terrae Expugnandae Gold Open Beta for RTW 1.5
    Proud ex-Moderator and ex-Administrator of TWC from Jan 06 to June 07
    Awarded the Rank of Opifex for outstanding contributions to the TW mod community.
    Awarded the Rank of Divus for oustanding work during my times as Administrator.

  6. #6
    Civis
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Belgica
    Posts
    135

    Default

    what a support !!!

    this is it !! great !!

    nice w/e to all - maks

  7. #7
    therussian's Avatar Use your imagination
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Charlotte, NC USA
    Posts
    12,123

    Default

    Actually, I'm pretty sure IB:FD is compatible with TE. I had them both installed on RTW a while ago, and they both worked.

    Of course, you might want to try it out.

    House of the Caesars | Under the Patronage of Comrade Trance Crusader. Proud Patron of Comrades Shadow_Imperator, Zenith Darksea, Final Frontier and Plutarch | Second Generation| ex-Eagle Standard Editor| Consilium de Civitate | Album Reviews

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •