Page 18 of 18 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Results 341 to 345 of 345

Thread: BC 2.3 Problem reporting !!READ THE FIRST POST BEFORE REPORTING!!

  1. #341

    Default Re: BC 2.3 Problem reporting !!READ THE FIRST POST BEFORE REPORTING!!

    Very strange.

    Are you sure to have installed it in the right folder?
    It have to be in your MTW2/mods folder. And it works only with kingdoms.

    Are you using a "steam" version?

  2. #342

    Default Re: BC 2.3 Problem reporting !!READ THE FIRST POST BEFORE REPORTING!!

    Hey, do you have any idea if this has been addressed?
    Thanks,
    Garb.

  3. #343
    wudang_clown's Avatar Fire Is Inspirational
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Poland
    Posts
    7,283

    Default Re: BC 2.3 Problem reporting !!READ THE FIRST POST BEFORE REPORTING!!

    Shame to admit it, but I don't know.

    Under the patronage of m_1512

  4. #344

    Default Re: BC 2.3 Problem reporting !!READ THE FIRST POST BEFORE REPORTING!!

    I've installed ONLY the 2.3 verison.

    The problem I am getting is ''windows cannot find kingdoms exe.''








  5. #345

    Default Re: BC 2.3 Problem reporting !!READ THE FIRST POST BEFORE REPORTING!!

    Ok, you are using Steam. Copy paste medieval.exe and rename your copy kingdoms.exe.
    Then it should work.

Page 18 of 18 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •