Page 27 of 97 FirstFirst ... 2 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 52 77 ... LastLast
Results 521 to 540 of 1931

Thread: Shogun 2: All In One Mod - Available for Vanilla game & Compatible with Darth Mod & Shogun Realism and TROM 3

  1. #521
    Lionheart11's Avatar Princeps
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Australia
    Posts
    1,052
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Shogun 2: All In One Mod (Version 1.8)

    thanks Toon.

    Where is this file pack manager?and are there instructions on how to use it?

  2. #522
    ToonTotalWar's Avatar Proud Geordie/Italian
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Newcastle upon Tyne
    Posts
    13,521
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Shogun 2: All In One Mod (Version 1.8)

    Quote Originally Posted by Lionheart11 View Post
    thanks Toon.

    Where is this file pack manager?and are there instructions on how to use it?
    its not complete as yet, as many files cannot be opened so I would wait till official launch, if you look in "Tools and Tutorials" and PFM 1.6.3 is latest version

  3. #523
    KozCDVI's Avatar Pili Prior
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Aberystwyth
    Posts
    2,028
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Shogun 2: All In One Mod (Version 1.8)

    Using this mod at the moment (Its bloody marvellous!)

    I have two points to raise...
    1. Is there any way to modify the file to get back the horos on generals? I found it interesting at first but now I can't tell which guy my general is and the balloons are the easiest way to tell in battle (that and they don't actually look that bad)

    and

    2. Do you plan on implementing Radious awesome-looking mods in the near future (with his permission, of course )?

    “My mother taught me never to throw stones at cripples. My father taught me to aim for their heads.”
    - Ramsay Snow

  4. #524
    ToonTotalWar's Avatar Proud Geordie/Italian
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Newcastle upon Tyne
    Posts
    13,521
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Shogun 2: All In One Mod (Version 1.8)

    Quote Originally Posted by KozCDVI View Post
    Using this mod at the moment (Its bloody marvellous!)

    I have two points to raise...
    1. Is there any way to modify the file to get back the horos on generals? I found it interesting at first but now I can't tell which guy my general is and the balloons are the easiest way to tell in battle (that and they don't actually look that bad)

    and

    2. Do you plan on implementing Radious awesome-looking mods in the near future (with his permission, of course )?
    1. Remove last two atlas files in my mod
    2. hopefully once I done some testing

  5. #525
    aion2006's Avatar Hastatas Posterior
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    747
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Shogun 2: All In One Mod (Version 1.8)

    I DL the UVM,
    I notice it re-ADDED the HORO.

    I know All in One mod don't support UVM but is that all I will be losing?

    Also FYI, Darth 1.5 is release! =)

  6. #526
    Milotic's Avatar Miles
    Join Date
    May 2010
    Posts
    122
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Shogun 2: All In One Mod (Version 1.8)

    Is there a way to get the latest Darthmod version on here?
    And also, is this compatilble with Shogun 2 Realism? I think it's not unless someone is able to take out the Darthmod.
    Last edited by Milotic; April 01, 2011 at 11:43 PM.

  7. #527
    SupAll's Avatar Hastatas Posterior
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    694
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Shogun 2: All In One Mod (Version 1.8)

    Hey Toon. Darth released a new version and I was hoping if you can hold back on the update, or at least not utilize the whole "market gives food" thing?

  8. #528
    aion2006's Avatar Hastatas Posterior
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    747
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Shogun 2: All In One Mod (Version 1.8)

    Quote Originally Posted by SupAll View Post
    Hey Toon. Darth released a new version and I was hoping if you can hold back on the update, or at least not utilize the whole "market gives food" thing?
    Please give a reason if u oppose a feature.
    Personally I see this as a "fix" and welcome this.
    Market, Grain Exchange etc brings good income to your clan.
    However, as you expand province and larger army you need more mouths to feed.
    This will screw you over, worst if you have poor harvest event = Double Screw.
    In Vanilla I halt any market construction due to this issue.

    TROM has this feature and it work out pretty well!

  9. #529
    Aoba
    Join Date
    May 2009
    Posts
    37
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Shogun 2: All In One Mod (Version 1.8)

    Can you simply install the Darthmod V1.5 over this and it will work or do you have to do something special to get it to be compatible with this?
    Would love to play V1.5 with this.

  10. #530
    ToonTotalWar's Avatar Proud Geordie/Italian
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Newcastle upon Tyne
    Posts
    13,521
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Shogun 2: All In One Mod (Version 1.8)

    Quote Originally Posted by jasonxfri13th View Post
    Can you simply install the Darthmod V1.5 over this and it will work or do you have to do something special to get it to be compatible with this?
    Would love to play V1.5 with this.
    Quote Originally Posted by aion2006 View Post
    Please give a reason if u oppose a feature.
    Personally I see this as a "fix" and welcome this.
    Market, Grain Exchange etc brings good income to your clan.
    However, as you expand province and larger army you need more mouths to feed.
    This will screw you over, worst if you have poor harvest event = Double Screw.
    In Vanilla I halt any market construction due to this issue.

    TROM has this feature and it work out pretty well!
    Quote Originally Posted by SupAll View Post
    Hey Toon. Darth released a new version and I was hoping if you can hold back on the update, or at least not utilize the whole "market gives food" thing?
    Quote Originally Posted by mingdatang View Post
    Is there a way to get the latest Darthmod version on here?
    And also, is this compatilble with Shogun 2 Realism? I think it's not unless someone is able to take out the Darthmod.
    Quote Originally Posted by aion2006 View Post
    I DL the UVM,
    I notice it re-ADDED the HORO.

    I know All in One mod don't support UVM but is that all I will be losing?

    Also FYI, Darth 1.5 is release! =)
    Darth Mod 1.5 on front page!!
    Last edited by ToonTotalWar; April 02, 2011 at 02:47 AM.

  11. #531
    bender30's Avatar Tiro
    Join Date
    May 2009
    Location
    Germany
    Posts
    57
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Shogun 2: All In One Mod (Version 1.8 + Optional Darth Mod 1.5))

    Mate your unbeliveable !
    Just downloaded 10 minutes before the new version without darthmod 1.5 andf now it is on front page !

    Donīt you have a normal live ?

    No, I have to say it is a absolut great work what you are doing here and makes Shogun 2 more "smoother" for me !

    Keep going and thanks a lot !
    Der Sinn des Lebens ist es , den Sinn des Lebens zu finden !

  12. #532
    ToonTotalWar's Avatar Proud Geordie/Italian
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Newcastle upon Tyne
    Posts
    13,521
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Shogun 2: All In One Mod (Version 1.8 + Optional Darth Mod 1.5))

    Quote Originally Posted by bender30 View Post
    Mate your unbeliveable !
    Just downloaded 10 minutes before the new version without darthmod 1.5 andf now it is on front page !

    Donīt you have a normal live ?

    No, I have to say it is a absolut great work what you are doing here and makes Shogun 2 more "smoother" for me !

    Keep going and thanks a lot !
    lol!!! yes I do

  13. #533
    MorganH.'s Avatar Finis adest rerum
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Netherlands
    Posts
    7,127
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Shogun 2: All In One Mod (Version 1.8 + Optional Darth Mod 1.5))

    Quote Originally Posted by bender30 View Post
    Mate your unbeliveable !
    Just downloaded 10 minutes before the new version without darthmod 1.5 andf now it is on front page !

    Donīt you have a normal live ?
    Judge for yourself...hehehe....

  14. #534
    The Sweeper's Avatar Centurio
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    London, England
    Posts
    404
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Shogun 2: All In One Mod (Version 1.8 + Optional Darth Mod 1.5))

    Quote Originally Posted by MorganH. View Post
    Judge for yourself...hehehe....
    Hahah, now that's crude.


    Click here or here to see my signature work.
    srsly, you must read this.

  15. #535
    OSDEA7's Avatar Pili
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,794
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Shogun 2: All In One Mod (Version 1.8 + Optional Darth Mod 1.5)

    Is there anyway you can include this option also


    • Double Click "Disable DMS.bat" whenever you want to play a Vanilla Game or Multiplayer.
    • Double Click "Enable DMS Ultra Size.bat" to enable DarthMod Shogun II with 2x more troops per unit.
    • Double Click "Enable DMS Normal Size.bat" to enable DarthMod Shogun II with vanilla unit sizes.

  16. #536
    ToonTotalWar's Avatar Proud Geordie/Italian
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Newcastle upon Tyne
    Posts
    13,521
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Shogun 2: All In One Mod (Version 1.8 + Optional Darth Mod 1.5)

    Quote Originally Posted by OSDEA7 View Post
    Is there anyway you can include this option also


    • Double Click "Disable DMS.bat" whenever you want to play a Vanilla Game or Multiplayer.
    • Double Click "Enable DMS Ultra Size.bat" to enable DarthMod Shogun II with 2x more troops per unit.
    • Double Click "Enable DMS Normal Size.bat" to enable DarthMod Shogun II with vanilla unit sizes.
    No

  17. #537
    OSDEA7's Avatar Pili
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,794
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Shogun 2: All In One Mod (Version 1.8 + Optional Darth Mod 1.5)

    Where is the link for this

    "Tools and Tutorials" and PFM 1.6.3 is latest version

  18. #538
    ToonTotalWar's Avatar Proud Geordie/Italian
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Newcastle upon Tyne
    Posts
    13,521
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Shogun 2: All In One Mod (Version 1.8 + Optional Darth Mod 1.5)

    Quote Originally Posted by OSDEA7 View Post
    Where is the link for this

    "Tools and Tutorials" and PFM 1.6.3 is latest version
    Search on shogun forum it is there

  19. #539
    Iandes's Avatar Ikko-Ikki
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Belgium
    Posts
    21
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Shogun 2: All In One Mod (Version 1.8 + Optional Darth Mod 1.5)

    It's not a big deal for me but, my Generals bodyguard have horo's but the general himself hasn't. Could it be because I use unit Variety Mod? Are there other things that are probablt dissabled because of it?

  20. #540
    ToonTotalWar's Avatar Proud Geordie/Italian
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Newcastle upon Tyne
    Posts
    13,521
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Shogun 2: All In One Mod (Version 1.8 + Optional Darth Mod 1.5)

    Quote Originally Posted by Iandes View Post
    It's not a big deal for me but, my Generals bodyguard have horo's but the general himself hasn't. Could it be because I use unit Variety Mod? Are there other things that are probablt dissabled because of it?
    Yes many mods become unstable including AUM and less gloss mod become unusable

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •