Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast
Results 1 to 20 of 62

Thread: Total War:Shogun II System Performance Test

  1. #1
    Lord Willy's Avatar Enjoy The Moments
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2,218

    Default Total War:Shogun II System Performance Test

    You can Now Test your System Performance with Shogun II :
    http://www.yougamers.com/gameometer/10430/

  2. #2
    InF3sTeD's Avatar Hastatus
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    The Great White North
    Posts
    504

    Default Re: Total War:Shogun II System Performance Test

    I have a Intel Core 2 Duo Processor E8400 processor and it's saying that it doesn't even come close to the recommended setting. I find it weird since I'v never had a problem with any total war game to date. Is Shogun 2 going to be just that powerful of a game

  3. #3
    Noif de Bodemloze's Avatar 通过我的观察眼睛
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Finland
    Posts
    4,244

    Default Re: Total War:Shogun II System Performance Test

    Thx I was searched this kind page. Looks nice for me, because my overall performance is bit over than recommended, so it should work well.
    My processor was unknow in details, so system performance didn't take it up. My processor is AMD Athlon(tm) II x2 245 processor (2CPUs) 2,9GHz.


    "Yes! Your system meets the recommended requirements for Shogun 2: Total War.
    It should run well on your computer at high visual settings."

  4. #4
    Irish guy's Avatar Centurio
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Waterford, Ireland
    Posts
    402

    Default Re: Total War:Shogun II System Performance Test

    *An error has occured*


    Mods I use:
    Europa Barbarorum.
    Stainless Steel.
    Third Age Total War.
    Darth Mod (S2TW)

    Steam Profile: [TWC] Sir Killsalot

  5. #5
    IGdood's Avatar Pili Posterior
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    2,964

    Default Re: Total War:Shogun II System Performance Test

    We are sorry, the Game-o-Meter is unable to calculate a performance estimate for your computer.
    It is unable to determine how well Shogun 2: Total War runs on your system. This may be because:
    - Your processor or your video card is a very new model
    - Your computer has a processor and video card combination that is very rare
    - Or your processor or your video card is very old
    If your system is new, this problem should resolve itself automatically as more data is submitted. Please try again in a few days.

  6. #6
    totalwar-zone's Avatar Sōkō no yari
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Germany, bavaria, near Munich
    Posts
    1,285

    Default Re: Total War:Shogun II System Performance Test

    I do not like the thought that a site is spying on my pc
    Empire Total war Symbolic




  7. #7
    MeenChawitTH's Avatar Aquilifer
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    NPA, Thailand
    Posts
    377

    Default Re: Total War:Shogun II System Performance Test

    Their program thoughts my ATI Mobility Radeon HD 4650 has a ram of has a memory of 64 MB

    what a bull, I always use systemrequirementslab, but the spec for Shogun 2 is not up yet.


  8. #8
    shireknight's Avatar Aquilifer
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    301

    Default Re: Total War:Shogun II System Performance Test

    Uh oh!!!

    Yes ok I admit it's a crap signature but now that you've read it at least go check out my Napoleon AAR ................

    http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=385842

  9. #9
    Noif de Bodemloze's Avatar 通过我的观察眼睛
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Finland
    Posts
    4,244

    Default Re: Total War:Shogun II System Performance Test

    strange, that your overall is almost same, but ATI Radeon HD 4850 is bit lower than my ATI Radeon HD 5700

  10. #10
    JGL's Avatar Aquilifer
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    England, Yorkshire
    Posts
    314

    Default Re: Total War:Shogun II System Performance Test

    minimum spec, happy and dissapointed. I just hope they release a demo

    Anyone else with the minimum specs buying the game?
    The Moralizing Empire.
    "When my lovely tribe invaded other land it was for bravery and pride, if Rome invaded other land it was because Romans were the evil." Courtesy of Romanheart
    Spoiler Alert, click show to read: 

  11. #11
    Ragga's Avatar Princeps Prior
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1,318

    Default Re: Total War:Shogun II System Performance Test

    it isnt reading the processor correctly!!!

    i too have an E8400... and i know for a fact that is above recommended requirements! an e8500 would def be above too!

  12. #12
    Rex Armeniae's Avatar King of Kings
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Sweden
    Posts
    3,590

    Default Re: Total War:Shogun II System Performance Test

    Quote Originally Posted by IGdood View Post
    We are sorry, the Game-o-Meter is unable to calculate a performance estimate for your computer.
    It is unable to determine how well Shogun 2: Total War runs on your system. This may be because:
    - Your processor or your video card is a very new model
    - Your computer has a processor and video card combination that is very rare
    - Or your processor or your video card is very old
    If your system is new, this problem should resolve itself automatically as more data is submitted. Please try again in a few days.
    I get that too.

    edit:
    NVM, it worked on another browser. Sigh. Seriously time to upgrade my computer... oh did I say upgrade? I meant get a completely new one.
    Spoiler Alert, click show to read: 
    Last edited by Rex Armeniae; January 17, 2011 at 08:15 AM.
    Հայաստան: Իմ սիրելի Հայաստան:
    The more you sweat in training, the less you bleed in battle.
    - Under the patronage of another Rex Armeniae Drtad | Տրտադ

  13. #13
    oldboyhammer's Avatar Supai
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Ireland
    Posts
    304

    Default Re: Total War:Shogun II System Performance Test

    I don't like that site. It told me once that my system couldn't handle Elder Scrolls IV: Oblivion even at minimum settings but I've been playing that game on all the best settings without any issues whatsoever. It also told me I wouldn't be able to play ETW ot NTW and I can manage those high settings too.
    I may not be the sharpest tool in the box, but at least I'm in the box!

  14. #14
    Rex Armeniae's Avatar King of Kings
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Sweden
    Posts
    3,590

    Default Re: Total War:Shogun II System Performance Test

    Quote Originally Posted by oldboyhammer View Post
    I don't like that site. It told me once that my system couldn't handle Elder Scrolls IV: Oblivion even at minimum settings but I've been playing that game on all the best settings without any issues whatsoever. It also told me I wouldn't be able to play ETW ot NTW and I can manage those high settings too.
    You should sue them!
    Հայաստան: Իմ սիրելի Հայաստան:
    The more you sweat in training, the less you bleed in battle.
    - Under the patronage of another Rex Armeniae Drtad | Տրտադ

  15. #15
    emperor77's Avatar Princeps Prior
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,473

    Default Re: Total War:Shogun II System Performance Test

    Quote Originally Posted by oldboyhammer View Post
    I don't like that site. It told me once that my system couldn't handle Elder Scrolls IV: Oblivion even at minimum settings but I've been playing that game on all the best settings without any issues whatsoever. It also told me I wouldn't be able to play ETW ot NTW and I can manage those high settings too.
    That's why i usually don't rely on those kinda sites to make up my mind.

  16. #16
    Darkpriest667's Avatar Pili
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Amarillo Texas
    Posts
    1,811

    Default Re: Total War:Shogun II System Performance Test

    Quote Originally Posted by IGdood View Post
    We are sorry, the Game-o-Meter is unable to calculate a performance estimate for your computer.
    It is unable to determine how well Shogun 2: Total War runs on your system. This may be because:
    - Your processor or your video card is a very new model
    - Your computer has a processor and video card combination that is very rare
    - Or your processor or your video card is very old
    If your system is new, this problem should resolve itself automatically as more data is submitted. Please try again in a few days.

    x2
    In God we trust, all others we monitor - NSA motto
    CPU: Intel i7 2600k @ stock
    CPU HSF: Coolermaster Hyper 212+
    MOBO:ASrock Fatal1ty p67 professional series
    RAM: Gskill 16380MB @ 1600mhz
    GPU: XFX 6970 2048MB
    PSU: Corsair TX850M
    CASE: Coolermaster HAF 932
    HDD: 2 x Samsung F3 spinpoint 1TB each
    ODD: Asus DVD Burner 22x
    OS: Windows 8 Professional

  17. #17
    Ikko-Ikki
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    8

    Default Re: Total War:Shogun II System Performance Test

    Won't run on my system. Not that I've got anything to worry about though, just upgraded to an i5 2400 and a GTX460. If I can max out Napoleon I should be able to at least run Shogun II

  18. #18
    tylerman29's Avatar Pietsch
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    540

    Default Re: Total War:Shogun II System Performance Test

    So if my specs perform double the recommended i should run ultra well right?


  19. #19
    GoodSmurfin's Avatar Centurio
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Staten Island New York
    Posts
    409

    Default Re: Total War:Shogun II System Performance Test

    Quote Originally Posted by totalwar-zone View Post
    I do not like the thought that a site is spying on my pc
    Same.

  20. #20
    Noif de Bodemloze's Avatar 通过我的观察眼睛
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Finland
    Posts
    4,244

    Default Re: Total War:Shogun II System Performance Test

    Quote Originally Posted by Rex Armeniae View Post
    I get that too.

    edit:
    NVM, it worked on another browser. Sigh. Seriously time to upgrade my computer... oh did I say upgrade? I meant get a completely new one.
    Spoiler Alert, click show to read: 
    I recommend buy ATI RADEON HD 5XXX serie, not cost much and it is worth to game.

Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •