normal ca si mie imi va fi dor de liceu, tuturor ne va fi .... cei mai tari ani, desi astia mai mari de la bloc mi-au spus ca viata incepe de la 20
cat despre melodie, draguta, eu asculta orice gen, merge![]()
normal ca si mie imi va fi dor de liceu, tuturor ne va fi .... cei mai tari ani, desi astia mai mari de la bloc mi-au spus ca viata incepe de la 20
cat despre melodie, draguta, eu asculta orice gen, merge![]()
cineva care le are cu fotbalul?
stie cineva cum se face "Rabona shot"?
Mai, eu chiar daca sunt mai batran, apreciez si acest gen de muzica. Daca e facut cu profesionalism si cu talent nu poate sa nu il apreciezi. In general nu am prejudecati asupra unui artist, trupa, etc, pana ce nu il ascult, cu exceptia manelelor. Aici trag linie.
I trust I make myself obscure.
Nihil Sine Deo
RS Legion Organizer Tool
Visit Romania! A land of beauty and culture!
am incercat azi si abea am putut ridica-o..singura chestie este ca nu imi iese cu stanga(sunt stangaci) si nu prea am experimentat cu stanga.
anyways, F50(noile micoach) sau Mercurialele?
Ja mata, TosaInu. Forever remembered.
RANDOM WANDER - Check out my blog!
![]()
Visit ROMANIA! A land of beauty and culture!
thanks, am auzit ca F50 nu cantaresc mult..dar parc-as merge pe Mercurial deoarece the design is beast
![]()
![]()
uau, sunt uimit+rep basileos
hmm daca tu nu stiai macar astea ce sa mai zicem despre straini.Oricum exista controverse de exemplu Paulescu NU este recunoscut ca inventator/descoperitor al insulinei.Daca inventa si el ghetele alea de fotbal dupa care multi viseaza era ceva-fie chiar si controversa-nu vasazica insulina..o prostie ce mai
stiam de ele, ma refeream la faptul ca sunt uimit de cum a fost abordata ideea
Astazi se implinesc 20 de ani de la moarte lui Freddie Mercury, solistul trupei Queen (cine nu a auzit de ei... dar cred ca toti ati auzit...). A murit de SIDAO voce grozava din pacate uitata azi, RIP!
au inceput sa vina multi anti-Dacia![]()
mi-e scarba de ce se intampla in fotbalul nostru;
arbitrii nenorociti !!!
la puscarie cRACIUNESCULE !!!!
mai lasati omul in pace nu a trecut nici macar o luna de cand e in functie. sandu si mitica in ca sunt libertate. sa ne concetram pe ei momentan.
apropo de ce apare bianca rad la tag-uri? cine-i individa?
Am deschis un thread http://www.twcenter.net/forums/showt...5#post10604985 pentru cei interesati de musica epica , cinematic( hahah cum naiba sa traduc asta?cumva muzica de cinemateca??!!) si pentru cei cu putina imaginatie. Dati pe acolo si cititi regulile ...si nu va luati dupa primele postari
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)