Results 1 to 6 of 6

Thread: Please select an item from the list?

  1. #1
    Tombl's Avatar Shisai
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    The Netherlands
    Posts
    357
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Please select an item from the list?

    I've downloaded roma surrectum 1.6 and when I try to start a campaign it says: please select an item from te list.

    :S

    And when I then quit the program it shows me this:


    It doesnt show it very well, it says
    Script error in:
    Data/world/maps/campaign/imperial campaign/descr_strat.txt at line 25, column 1

    Expected start date of campaign or battle
    Last edited by Tombl; November 07, 2009 at 10:51 AM.


  2. #2
    Squid's Avatar Opifex
    Artifex Technical Staff

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Frozen waste lands of the north
    Posts
    16,999
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Please select an item from the list?

    Next time please do a search there are a couple of threads in the technical help that deal with this. You didn't follow the instructions in the download thread. This error happens if RTW is not patched to 1.5 (or BI to 1.6 if its installed).

    Under the patronage of Roman_Man#3, Patron of Ishan
    Click for my tools and tutorials
    "Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe." -----Albert Einstein

  3. #3
    Tombl's Avatar Shisai
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    The Netherlands
    Posts
    357
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Please select an item from the list?

    Yes I did follow the instructions. I searched around and I have put a ; somewhere before. But still the senate campaign doesn't work. (I patched it to BI.)


  4. #4
    Brusilov's Avatar Local Moderator
    Citizen

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    England
    Posts
    18,515
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Please select an item from the list?

    Sorry, but that error means that your RTW and/or RTW BI install is not at the correct version. Launch the game and look at the number that appears on the top right hand side of the options menu. You should not assume that either RTW or RTW BI is at the correct level because with some combinations of original game and patches will lead to RTW being downgraded from one version (1.5) to another (1.3).

    Local Forum Moderator (Total War: Eras Technical Help, Shogun 2: Total War, RSII, RTR, World Of Tanks) - please no PMs

    War Thunder TWC Player Names: here


  5. #5
    Yari-hei
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    111
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Please select an item from the list?

    i just had the same problem except this only occured when i accidentally pressed steam : yes which then meant the launcher wouldnt load the game , i then changed it back to steam: no and now i get the same problem as the OP

  6. #6
    Odovacar's Avatar I am with Europe!
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Arrabona (Gyr, Hungary)
    Posts
    6,122
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Re: Please select an item from the list?

    I have the same problem and I can't LAUNCH ANY MODS.
    My RTW and Bi are patched correctly.
    IN PATROCINIVM SVB HORSEARCHER
    quis enim dubitat quin multis iam saeculis, ex quo vires illius ad Romanorum nomen accesserint, Italia quidem sit gentium domina gloriae vetustate sed Pannonia virtute

    Sorry Armenia, for the rascals who lead us.


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •