Page 9 of 40 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 34 ... LastLast
Results 161 to 180 of 787

Thread: SigniferOne's Animations Pack

  1. #161
    Opifex
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    New York, USA
    Posts
    15,153

    Default

    GodZilla, I see the problem and you're right, it's a bug. I have no idea what causes it, so I'm gonna try and fix it now.

    IMPORTANT NOTICE

    Thanks to GODZilla's help, a bug was found with the latest pack which I have promptly fixed. The bug was not with the animations per se, but with the graphical artifacts that occurred in Romans during battles, because I have updated modified their Idle animations. This problem is a result of Vercingetorix's otherwise excellent CAS Script (or it could be caused by the XIDX, not sure), and it has been observed before, when simply modifying certain animations would create graphical glitches in the game. To fix this, I simply took out the updated Idle anims and restored the vanilla ones.
    Last edited by SigniferOne; July 01, 2005 at 06:29 PM.


    "If ye love wealth greater than liberty,
    the tranquility of servitude greater than
    the animating contest for freedom, go
    home from us in peace. We seek not
    your counsel, nor your arms. Crouch
    down and lick the hand that feeds you,
    and may posterity forget that ye were
    our countrymen."
    -Samuel Adams

  2. #162
    GODzilla's Avatar Civitate
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Germania superior
    Posts
    3,779

    Default

    Hi SigOne. I just wanted to report that the problem is not gone, at least for me .

    I downloaded the pack again and the pack.dat is indeed smaller, so I guess you already updated the pack, didn't you?

    The idle-animation is the same as in 0.65, I can cofirm that, but the problem is still there (exactly as I described it before). I'm really sorry. In the evening I will try your v0.65 again, maybe the problem is also in there and I just overlooked it...

    But for now I will go diving *gg*.
    GODzilla(TM)
    son of the family of Wilpuri under the patronage of makanyane


  3. #163

    Default

    Can the hoplite animations be used with pikemen, argyraspid and hypaspist too, or are they hoplite only? Don't know what's the difference...sorry if it's a stupid question

  4. #164

    Default

    Awesome.Great work

  5. #165
    Trajan's Avatar Capodecina
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    USA
    Posts
    10,940

    Default

    Quote Originally Posted by Beav
    Can the hoplite animations be used with pikemen, argyraspid and hypaspist too, or are they hoplite only? Don't know what's the difference...sorry if it's a stupid question

    I guess you can. You have to erase their phalanx ability in the export_descr_unit.
    Be sure to change their weapon from a long pike or whatever it's called, and change it to a spear.

  6. #166

    Default

    Ok, thx, but then it wouldn't be the correct weapon for that kind of unit, right? I guess i stick to the original animations for pikemen and only use the new animations for hoplite units.

  7. #167
    GODzilla's Avatar Civitate
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Germania superior
    Posts
    3,779

    Default

    Quote Originally Posted by GODzilla
    Hi SigOne. I just wanted to report that the problem is not gone, at least for me .

    I downloaded the pack again and the pack.dat is indeed smaller, so I guess you already updated the pack, didn't you?

    The idle-animation is the same as in 0.65, I can cofirm that, but the problem is still there (exactly as I described it before). I'm really sorry. In the evening I will try your v0.65 again, maybe the problem is also in there and I just overlooked it...

    But for now I will go diving *gg*.
    Ok, as promised I survived my first diving trip and just tested the version 0.65 again.....the bug is NOT in this version. But it is in your first release of version 0.7 as well as in the "fixed" version 0.7.

    I'm sorry to report that, but I hope it wont make you much trouble to find the problem. For now I will just keep on using the version 0.65 ;-)
    GODzilla(TM)
    son of the family of Wilpuri under the patronage of makanyane


  8. #168
    Simetrical's Avatar Former Chief Technician
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    θ = π/0.6293, φ = π/1.293, ρ = 6,360 km
    Posts
    20,161

    Default

    I could rename the thread and merge them if you'd like. But then again, big threads scare people away, to an extent, so your choice.

    -Simetrical
    MediaWiki developer, TWC Chief Technician
    NetHack player (nao info)


    Risen from Prey

  9. #169
    Opifex
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    New York, USA
    Posts
    15,153

    Default

    Actually, that'd be nice if you did merge them, thanks.


    "If ye love wealth greater than liberty,
    the tranquility of servitude greater than
    the animating contest for freedom, go
    home from us in peace. We seek not
    your counsel, nor your arms. Crouch
    down and lick the hand that feeds you,
    and may posterity forget that ye were
    our countrymen."
    -Samuel Adams

  10. #170
    Simetrical's Avatar Former Chief Technician
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    θ = π/0.6293, φ = π/1.293, ρ = 6,360 km
    Posts
    20,161

    Default

    Done. I've also replaced the first post of this thread with the post from the merged thread (although I've kept the former as well in case you want it for some reason).

    -Simetrical
    MediaWiki developer, TWC Chief Technician
    NetHack player (nao info)


    Risen from Prey

  11. #171
    GODzilla's Avatar Civitate
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Germania superior
    Posts
    3,779

    Default

    Quote Originally Posted by GODzilla
    Ok, as promised I survived my first diving trip and just tested the version 0.65 again.....the bug is NOT in this version. But it is in your first release of version 0.7 as well as in the "fixed" version 0.7.

    I'm sorry to report that, but I hope it wont make you much trouble to find the problem. For now I will just keep on using the version 0.65 ;-)
    Hey SigOne, please take a look at that :wink:
    GODzilla(TM)
    son of the family of Wilpuri under the patronage of makanyane


  12. #172
    Trajan's Avatar Capodecina
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    USA
    Posts
    10,940

    Default

    I have you fixed the Roman animation yet Sig?

  13. #173
    GODzilla's Avatar Civitate
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Germania superior
    Posts
    3,779

    Default

    Quote Originally Posted by Trajan
    I have you fixed the Roman animation yet Sig?
    No. It seems he's not around at them moment.
    GODzilla(TM)
    son of the family of Wilpuri under the patronage of makanyane


  14. #174

    Default

    I used your horse archer animation an it wiped out the cantabrian circle ability. Instead of it is there just a blank point.

  15. #175

    Default

    Ummm I put in the animations, and all, and when my infantry attacks something most of the units are flicking there shields up and down constanly, within fractions of seconds it's really annoying, is there any way to fix this.

    THANKS

    [Double post merged. Please use the edit function. -Simetrical]

    Oh yea there roman infantry.

    Thanks again.
    Last edited by Simetrical; July 06, 2005 at 06:15 PM.

    Proudly under the patronage of Tone
    Roma Surrectum Local Moderator

  16. #176

    Default

    Godzilla, I'd just like to throw in that I am getting the same bug. I'm assuming you're using Ferres and yours new Roman packs. (the ones in your sig) I am using them too, maybe somethings incompatible?

    Edit: I did a little more testing and noticed that these flickers seem worse with the Hastati than the legionary cohorts. I'm going to test the Princeps and the Urbans next.
    Last edited by BeastG33; July 06, 2005 at 03:24 PM.

  17. #177
    GODzilla's Avatar Civitate
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Germania superior
    Posts
    3,779

    Default

    Quote Originally Posted by BeastG33
    Godzilla, I'd just like to throw in that I am getting the same bug. I'm assuming you're using Ferres and yours new Roman packs. (the ones in your sig) I am using them too, maybe somethings incompatible?

    Edit: I did a little more testing and noticed that these flickers seem worse with the Hastati than the legionary cohorts. I'm going to test the Princeps and the Urbans next.
    Didn't tested it, but I guess that the animation shouldnot interfer with the model or the texture. But wait, I will try the animations with a 1.2 vanilla rtw....
    GODzilla(TM)
    son of the family of Wilpuri under the patronage of makanyane


  18. #178

    Default

    oh, well thanks, hopefully it gets fixed

    Proudly under the patronage of Tone
    Roma Surrectum Local Moderator

  19. #179

    Default

    I just tested Vanilla Hastati and got the same problem, so it's not your models, God.

    It's on Signifiers end then, meaning it's up to him to figure it out. I'm surprised more people don't have the bug, and wondering why God, myself and Century are the only ones reporting the problem.

  20. #180

    Default

    maybe were destined not to enjoy this animation pack.

    Proudly under the patronage of Tone
    Roma Surrectum Local Moderator

Page 9 of 40 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 34 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •