Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 57

Thread: How to activate Sound with Windows Vista

  1. #21

    Default Re: How to activate Sound with Windows Vista

    thx. u check by going into options from the main menu and it says what patch u have in the top right corner.

  2. #22

    Default Re: How to activate Sound with Windows Vista

    WTF? i go to the link for the 1.5 patch it comes up as a long list of things like uk gold version and then i scroll down, click download and it just refreshes the page.

  3. #23

    Default Re: How to activate Sound with Windows Vista

    WTF is a rAR compressed file? i can't even open the bloody thing!

  4. #24
    Aikanár's Avatar may the 4th be with you
    Citizen

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Sanctuary
    Posts
    12,193
    Blog Entries
    3

    Default Re: How to activate Sound with Windows Vista

    An alternative source, here you go.


    Son of Louis Lux, brother of MaxMazi, father of Squeaks, Makrell, Kaiser Leonidas, Iskar, Neadal, Sheridan, Bercor and HigoChumbo, house of Siblesz

    Not everything that counts can be counted, and not everything that can be counted counts.

  5. #25
    axnsan's Avatar Protector Domesticus
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Timisoara, Romania
    Posts
    4,437

    Default Re: How to activate Sound with Windows Vista

    Quote Originally Posted by helpmeplz View Post
    WTF is a rAR compressed file? i can't even open the bloody thing!
    i suggest you get winrar, you won't last long without it

  6. #26

    Default Re: How to activate Sound with Windows Vista

    Quote Originally Posted by axnsan View Post
    i suggest you get winrar, you won't last long without it
    Thanks!

  7. #27

    Default Re: How to activate Sound with Windows Vista

    I have winrar but I have no idea what to do with the file after i save it. What do I install? There are several folders etc and i don't know whats important.

  8. #28

    Default Re: How to activate Sound with Windows Vista

    Quote Originally Posted by Aikanár View Post
    And all of you are perfectly sure that you have:

    -a clean install of M2:TW
    -a clean install of MK:TW (all 4 Campaigns not necessary but recommended)
    -patched to 1.5
    -installed TA:TW 1.0
    -patched to 1.1 + Bugfix 1

    Yes.

  9. #29

    Default Re: How to activate Sound with Windows Vista

    Nobody's responded for a while! Can I assume this will be fixed in a patch?

  10. #30

    Default Re: How to activate Sound with Windows Vista

    I deleted the only Medieval 2 total war folder i found in appdata and the music still isnt working.

  11. #31

    Default Re: How to activate Sound with Windows Vista

    There is no sound or music when I play campaign in Third age total war.

    Go into the folder C:/user/user name/appdata/ and delete the Medieval II Total War folder.

    In Vista this folder may be a hidden folder so you have to enable hidden folders to find it.
    I'm using x32, so there's no such Medieval II Total War folder.

    Quote Originally Posted by Aikanár View Post
    And all of you are perfectly sure that you have:

    -a clean install of M2:TW
    -a clean install of MK:TW (all 4 Campaigns not necessary but recommended)
    -patched to 1.5
    -installed TA:TW 1.0
    -patched to 1.1 + Bugfix 1

    I have all of them.

  12. #32
    Gorrrrrn's Avatar Citizen
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    here
    Posts
    5,547

    Default Re: How to activate Sound with Windows Vista

    Prefer 7-zip to winrar - more versatile, no nag screens

    as for sound and Vista - I was going to complain about it being TOO LOUD!

    but I turned it down in the options so OK now.

    only had option of Miles, not any of the creative EAX versions, apparently don't have the right hardware.

    (I have a Creative X-Fi Titanium fatal1ty)

    strange as I have Creative Alchemy enabled for medieval II: Total War

    - do i need to enable for every mod as well?

  13. #33

    Default Re: How to activate Sound with Windows Vista

    ok, so i am a vista x32 user and ive tried all the things above but the sound still wont work.. is there somehow a chance you can send me the sound folder or or patch it? or is that to much to ask of your time :s?

  14. #34
    Kamakai's Avatar Biarchus
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Wales!!
    Posts
    643

    Default Re: How to activate Sound with Windows Vista

    i've tried all the things too but i still have no sound in the campaign and in battles, but i do in Cinematics


  15. #35
    Grenwulf's Avatar Foederatus
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Indiana, USA
    Posts
    28

    Default Re: How to activate Sound with Windows Vista

    Same here, I've followed all the steps but I still do not have sound. Any update would be useful...

  16. #36
    Foederatus
    Join Date
    May 2008
    Location
    Melbourne Australia
    Posts
    39

    Default Re: How to activate Sound with Windows Vista

    I had sound yesterday and now none have tried to find that file and del it but it is not there anyone fixed this yet???

  17. #37

    Default Re: How to activate Sound with Windows Vista

    lol im getting same problem one day it just dissapared? and there is no METW folder in appdata im redownloading and reinstalling thirdage will it change it?

  18. #38
    Foederatus
    Join Date
    May 2008
    Location
    Melbourne Australia
    Posts
    39

    Default Re: How to activate Sound with Windows Vista

    well I uninstalled everything and started again, reloaded everything man that takes so long! and now I have sound again.

  19. #39

    Default Re: How to activate Sound with Windows Vista

    Quote Originally Posted by nutbagbob View Post
    well I uninstalled everything and started again, reloaded everything man that takes so long! and now I have sound again.

    i reinstalled the mod but not METW and still no sound funny thing is i get menu music

    EDIT: i reinstalled everything and still nothing :S????? could it be any realtion to other programs ? eg. WMP? i would be thankfull for any help mean time its FUBAR untill then for such a good mod
    Last edited by Warkeeper; September 14, 2009 at 02:11 AM.

  20. #40
    Foederatus
    Join Date
    May 2008
    Location
    Melbourne Australia
    Posts
    39

    Default Re: How to activate Sound with Windows Vista

    Quote Originally Posted by Warkeeper View Post
    i reinstalled the mod but not METW and still no sound funny thing is i get menu music

    EDIT: i reinstalled everything and still nothing :S????? could it be any realtion to other programs ? eg. WMP? i would be thankfull for any help mean time its FUBAR untill then for such a good mod
    yar I only reinstalled third age to start with and it didn't work and then went the whole reinstall, then it worked don't know what you can do sorry, find the file they talk about maybe?

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •