Page 111 of 111 FirstFirst ... 11 61 86 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111
Results 2,201 to 2,211 of 2211

Thread: Geomod Tool for Mapping

  1. #2201
    Gigantus's Avatar I hate it when the voices in my head go silent - I never know what the buggers are planning next.
    Artifex

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Goa - India
    Posts
    32,796

    Default Re: Geomod Tool for Mapping

    You have a corrupted download, please try again. The files are stored here on the TWC server, so I think it might have been a faulty connection.

  2. #2202
    Libertus
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    1

    Default Re: Geomod Tool for Mapping

    my geomod stops loading in 47 %

  3. #2203
    Gigantus's Avatar I hate it when the voices in my head go silent - I never know what the buggers are planning next.
    Artifex

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Goa - India
    Posts
    32,796

    Default Re: Geomod Tool for Mapping

    check the manual's error section - link is in the first post.

  4. #2204
    Hellvard's Avatar Centurio
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Poland
    Posts
    440

    Default Re: Geomod Tool for Mapping

    I have some errors during loading geomod:
    1. The following labels do not corespond to any name: (several names here)
    2.The family tree of the faction "Kingdom of Spain" refers to a character (Francisco_Fernandez_C de_Cueva) untraceable in the list of characters! The program will now exit.
    How can I fix it?

  5. #2205
    Gigantus's Avatar I hate it when the voices in my head go silent - I never know what the buggers are planning next.
    Artifex

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Goa - India
    Posts
    32,796

    Default Re: Geomod Tool for Mapping

    1. the names do not exist in either descr_names or text\names
    2. the name most likely appears in the 'relative' section of the family tree but is not entered as named_character or listed in the 'character_record' section

  6. #2206
    Hellvard's Avatar Centurio
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Poland
    Posts
    440

    Default Re: Geomod Tool for Mapping

    Ok, I fixed those names, but I still have problem with seņor Francisco. He is in relative section, he is named character, and he is listed in character record section.

  7. #2207
    Gigantus's Avatar I hate it when the voices in my head go silent - I never know what the buggers are planning next.
    Artifex

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Goa - India
    Posts
    32,796

    Default Re: Geomod Tool for Mapping

    Then he is listed once too often.

    Is he alive? Then he should be a named character.
    Is he dead? Then he should be in the character record section.

  8. #2208
    Hellvard's Avatar Centurio
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Poland
    Posts
    440

    Default Re: Geomod Tool for Mapping

    Allright I removed him from character record section, he is alive but it still doesn't work. All Francisco's entries:

    character Francisco_Fernandez_C de_Cueva, named character, male, age 29, x 183, y 165, portrait Francisco_Fernandez_C
    traits LoyaltyStarter 1 , NaturalMilitarySkill 2 , ReligionStarter 1 , cueva0 1
    ancillaries cueva
    army

    relative Francisco_Fernandez_C de_Cueva, Beatris, Melchor_Fernandez de_Cueva, end

  9. #2209
    Gigantus's Avatar I hate it when the voices in my head go silent - I never know what the buggers are planning next.
    Artifex

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Goa - India
    Posts
    32,796

    Default Re: Geomod Tool for Mapping

    The error message is still the same about the family tree? If so attach the descr_strat file, please.

  10. #2210
    Hellvard's Avatar Centurio
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Poland
    Posts
    440

    Default Re: Geomod Tool for Mapping

    Yep, still the same error.
    Attached Files Attached Files

  11. #2211
    Gigantus's Avatar I hate it when the voices in my head go silent - I never know what the buggers are planning next.
    Artifex

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Goa - India
    Posts
    32,796

    Default Re: Geomod Tool for Mapping

    The entries appear to be correct, it could be something else. You have several generals with the same name, correct that and then try again: Domingo de Castile
    The surname (de Castile) may cause problems as well, change it to de_Castile (in descr_names and data\text as well)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •