Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 48 of 48

Thread: Terrae Expugnandae Gold: Open Beta 0.7 Released

  1. #41
    Renrul's Avatar Ikko-Ikki
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Ohio
    Posts
    17

    Default Re: Terrae Expugnandae Gold: Open Beta 0.7 Released

    i have been having problems DLing anything from filefront lately. hate those pay sites, they soooo slow x,x oh well its worth the wait
    great mod

  2. #42
    shadowdrummer46's Avatar Yari-hei
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Indiana, USA
    Posts
    143

    Default Re: Terrae Expugnandae Gold: Open Beta 0.7 Released

    So I tried Gold 0.7 with a steam download and it when it runs the TE.bat file and error message comes up and says connot find steam.

    It seems as though I might be out of luck because I bought this game via steam. Although i got 5.1 and ferres roman reskin to work.
    Aspiring Scientist and Millitary Enthusiast
    I tend to be long-winded. Thanks for any help!
    _______________ExRM__EB___________________
    My In-Depth ETW Prussian Campaign Guide Can be found Here.
    You Can Find My ExRM Knowledge-Sharing Thread Here

  3. #43
    Ikko-Ikki
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    11

    Default Re: Terrae Expugnandae Gold: Open Beta 0.7 Released

    help. my mod crashes on me in 5 turns without a excuse or any problem. or it crashes after 3 customn battles. also when i try to continue off with the last campain i play (especially as Romans) it carashes at loading screeen
    Last edited by Sarg; January 24, 2010 at 08:12 PM.

  4. #44
    Conqistador's Avatar Pili Prior
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    2,148

    Default Re: Terrae Expugnandae Gold: Open Beta 0.7 Released

    are you using show_err command?
    Click on my sig and check out my modelling works! Your opinion is welcome!


  5. #45
    Ikko-Ikki
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    11

    Default Re: Terrae Expugnandae Gold: Open Beta 0.7 Released

    Quote Originally Posted by Conqistador View Post
    are you using show_err command?
    are u talking to me? cause if u are i think i am
    Last edited by Sarg; January 24, 2010 at 10:02 PM.

  6. #46
    Kylan271's Avatar Pili Prior
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    2,213

    Default Re: Terrae Expugnandae Gold: Open Beta 0.7 Released

    Go to TE Gold icon,right click onto properties and look at the target,for mine via ALEX it is:

    "C:\Program Files\The Creative Assembly\Rome - Total War\RomeTW-ALX.exe" -mod:terrae_expugnandae -show_err -nm -noalexander

    Yours should be either Activision or Creative Assembly,but needs the show err in it,so we can check to help you. Mine is different as using ALEX.exe,not RTW.exe.
    RIP Andy aka "Calvin",sorely missed by many.
    Hoping all of your guys and girls out there are OK and your family in RL?

  7. #47
    Sarge's Avatar Aquilifer
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    327

    Icon7 Re: Terrae Expugnandae Gold: Open Beta 0.7 Released

    Quote Originally Posted by shadowdrummer46 View Post
    So I tried Gold 0.7 with a steam download and it when it runs the TE.bat file and error message comes up and says connot find steam.

    It seems as though I might be out of luck because I bought this game via steam. Although i got 5.1 and ferres roman reskin to work.
    You probably used the desktop shortcut to start the mod.

    Instead, launch it directly from Steam by adding some launch parameters.
    The process is this:


    1. Right click on the game's name
    2. Properties
    3. Set Launch Options...
    4. Copy and paste this in the text field: Code:
      -mod:terrae_expugnandae -nm -show_err -movie_cam -enable_editor

  8. #48
    airborne guy's Avatar Pili Prior
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    2,374

    Default Re: Terrae Expugnandae Gold: Open Beta 0.7 Released

    Quote Originally Posted by Sarge View Post
    You probably used the desktop shortcut to start the mod.

    Instead, launch it directly from Steam by adding some launch parameters.
    The process is this:


    1. Right click on the game's name
    2. Properties
    3. Set Launch Options...
    4. Copy and paste this in the text field: Code:
      -mod:terrae_expugnandae -nm -show_err -movie_cam -enable_editor
    Still says failed to find steam, my path is...

    C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Rome Total War Gold...

    is this correct?
    Dont you love it when Mod Devs tell people to delete all other mods, because one is conflicting with it. Then they say "All mods are deleted from my data folder". Then, they wise up and find a mod lingering. LoLz!

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •