Results 1 to 7 of 7

Thread: CTD while loading the battlescreen

  1. #1

    Default CTD while loading the battlescreen

    Hi!
    Please, help me. Playng as Seleucid Empire I have a CTD every time when I'm going to fight the army of Ptolemaic Empire, while the battlescreen is loading. The CTD occures not from the very begining, but after a couple of successful battles without CTDs.

  2. #2
    Eat Meat Whale Meat
    Technical Staff Citizen Moderator Emeritus

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    15,540

    Default Re: CTD while loading the battlescreen

    Have you modded your game by adding a unit or two, or by making units available for other factions?

  3. #3

    Default Re: CTD while loading the battlescreen

    And are you playing RTRPE vanilla or do you have a mini mod installed on top? If no error message is given(and you have the -show_err command implemented) it looks like a sprites issue.

  4. #4

    Default Re: CTD while loading the battlescreen

    I have EuroAsia Mod installed. It adds Maurian faction. I have the -show_err command implemented but there is no error message.
    Last edited by templar84; April 05, 2008 at 09:03 AM.

  5. #5

    Default Re: CTD while loading the battlescreen

    As I`ve said, an error happening every two or three battles without a message is a sprites error and from what I know no such thing has ever been reported for vanilla RTRPE. Probably he missed some sprites in his mini mod.

  6. #6
    Eat Meat Whale Meat
    Technical Staff Citizen Moderator Emeritus

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    15,540

    Default Re: CTD while loading the battlescreen

    If it's not too much bother, post the Mauryan units that have been added, and post their entries in descr_model_battle.txt. There's probably an entry missing in dmb.

  7. #7

    Default Re: CTD while loading the battlescreen

    I suppose, it whould be much easier to uninstall the mini mod. However, it is strange that the mini mod that concerns only one faction - the Maurians- affects the sprites of Ptolemaic units. Nevertheless, if it is a sprites issue, I'm going to compare descr_model_battle.txt before and after the mini-mod installation.

    Thank You!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •