Βασιλάρα μου αν με το καλό έρθεις Ελλάδα πάρε τη Στρατιωτική Ιστορία τεύχος Ιανουαρίου!! έχει πρωτοσέλιδο το άρθρο μου για την πολιορκία των Συρακουσών και τον Αρχιμήδη!! http://www.gnomonpublications.gr/Product.asp?ID=1227
Έφτιαξες λογαριασμό στο skype; έχει πολλούς με το όνομά σου και δεν ξέρω αν είσαι εσύ. Εγώ έφτιαξα με το όνομά μου και σέξι φωτό!
Ρε πάρε με κανά τηλ!!! Σου έχω νέα!!! Άμπαλε!!
Από την Τήνο εδώ και κάτι χρόνια! Είχα πάει και Ζυρίχη στο ενδιάμεσο. Να κατέβω να πάμε για κανά μπασκετάκι;
Ela re eimai athina!!!gurises?
Έλα ρε ωραίος!!!!Πάρε και το τηλ μου να το χεις ρε!!!69766860944.Αθήνα είμαι.Πήρα και mtb!Πότε θα πάμε Σπάρτη!!
Βαγγ, είμαι στην Τήνο! Είχα έρθει για τα βαφτίσια των παιδιών του θείου του Συνταγματάρχη απ'την ΑΣΔΥΣ το Σάββατο, αλλά οι γονείς μου είπαν να καθίσουμε λίγο παραπάνω γιατί δεν είχαν πάει πουθενά διακοπές και γυρνάμε την Παρασκευή! Εσύ Αθήνα ή Σπάρτη;
Που είσαι αδερφέ μου;Που χάθηκες;Τελειώσαμε στρατό και εξαφανιστήκαμε;
Pou eisai re malaka, Megalo Peuko? To oplo einai ena, ta tethorakismena! Steile mou to thlefwno sou, mou ferane karta me to idio noumero alla exw xasei tis epafes.
Re man exw xasei to kinhto mou (sthn podhlasia pali) kai oles tis apo8hkeymenew epafes. Xrhsimopoiw ligo thw aderfhs mou, ligo ths manas mou, opoio brw. Egw mpainw thn Pempth, paw Aulwna. Steile moy to noumero sou opote mporeis.