Αποθηκεύονται στο πρόχειρο των windows. Εσύ δε βλέπεις τίποτα αλλά άμα κάνεις paste σε ένα πρόγραμμα ζωγραφικής τότε.. θα δεις. Αλλιώς ψάξε για utility.
Δοκίμασα με prt Sc αλλά δεν βρίσκω που αποθηκεύονται...
Καλημέρα αδερφέ... Μία "newbie" ερώτηση πως παίρνουμε screenshots από ΝΑΠΟΛΕΟΝ και EMPIRE και που αποθηκεύονται...?? Ευχαριστω προκαταβολικά...
Thanks a lot mate!!
Όπως το έχεις καταλάβει. Το preferences script είναι το γνωστό που υπάρχει σε όλα τα TW. Το user script αλλάζει ανάλογα με το μοντ που θα παίξεις.
Ευχαριστώ φίλε μου!! Δηλαδή ανάλογα με το ποιό μοντ παίζω να έχω στο φολντερ και το ανάλογο σκριπτ?? Το preferences script του βανίλα που υπάρχει ήδη μέσα στο φολντερ θα συνεχίσει να υπάρχει?? φαντάζομαι ναι ετσι?? Συγνώμη για τις πολλές ςρωτήσεις αλλά δεν είμαι ακόμα απόλυτα εξοικιωμένος με E.T.W. και Ν.Τ.W....
Σωστά. Δοκίμασε τον installer από εδώ. Είναι σταθερός, μόνο φρόντισε να έχεις ένα user.script.txt στο script folder του napoleon.
Πρά τις όποιες διαφωνίες μας στον καφενέ (το οποίο βέβαια και υγειές και απαραίτητο είναι για να βγάλεις την όποια αλήθεια μέσα από το διάλογο) οι δουλειές σου είναι εξαιρετικές!! Μία ερώτηση τώρα... το Balkan mod δεν περιλαμβάνεται στον installer αλλά το εγκαθιστώ ξεχωριστά σωστά?? και από ότι καταλαβαίνω κανένα από τα δύο mod δεν επιρεάζει τις vanilla campaigns σωστά?? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
Τσέκαρε σε παρακαλώ και το ποστ μου 15114
Τσέκαρε πάλι σε παρακαλώ το 15095 ποστ μου... γιατί προφανώς έχεις παρεξηγήσει κάποια πράγματα...