Conversation Between Neige Noire and Raiven

66 Visitor Messages

Page 5 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
  1. Jā, man ar skola. Nesanāk vairs tik daudz spēlēt. Bet arī kaut kā tik ļoti negribas. Brīvākā dienā kādas 3 stundas varu nospēlēt. Bet ne vairāk. Satrp citu, es ar esmu visai apmāts ar LOTR. Tikai man slinkums lasīt, tāpēc klausos audiogrāmatas. Arī jau 2. reizi iesāku. Kas tajā Children of Hurin ir? Interesanta vispār?
  2. Nu tāds baumas apkārt klīst! Ziemessvētkus piemin arī MasterBigAb. Bet neko konkrētu nesaka!
    Būs jāiečeko, lai gan tagad ar visu skolu baigā noslodze
  3. Jā, tur tev taisnība. Daži saraksta veselu referātu ar visādiem sarežģītiem un nedzirdētiem vārdiem. Un es tik brīnos: Kā viņiem izdodas to visu saturēt galvā. Hmm.. uz Ziemassvētkiem būs 1.4 saki? Nemaz nezināju. Pēdējā laikā reti šeit iegriežos. Nu gaidīsim, gaidīsim. Pašlaik gan šat un tad uzspēlēju Broken Crescent. Ja neesi spēlējis 2.0 versiju, tad stipri iesaku!! :]
  4. Nu es te jau katru dienu ienāku, bet tikai pa retam kaut ko ielieku. Patīk palasīt!
    Modu es tagad nespēlēju, gribu sagaidīt ziemassvētku dāvanu (1.4), lai tad būtu interesantāk.
    Šo to zinu, pirmš gadiem biju pārākais LOTR fans izlasīju visas trīs grāmatas divreiz, un angliski Children of Hurin. ļoti interesēja. Es principā jau atbalstu visu to turēšanos pie "lore", bet ir lietas ko varētu pārkāpt. TA, manuprāt, pietrūkst, drusku tā "nereāliskuma", protams nevajadzētu tādu pārspīlējumu kā BFME.
    Katram jau savas intreses un daži ar savu gudrību cenšas šeit izcelties!
  5. Sveiks! Cik skatos, forumā vēl aizvien esi mazliet aktīvs. Tad jau modu ar ik pa laikam uzspēlē vēl? Un vēl pamanīju, ka šo to par Middle earth "lore" zini. Nez.. man jau tā visa padarīšana ar Viduszemes vēsturi liekas interesanta, bet tie, kas iemācās visu viņas vēsturi no galvas, manuprāt nav normāli. Pārāk sarežģīta un dziļa tā vēsture padevusies Tolkīnam. Un pats trakākais, ka viņa visa ir izdomāta, bet cilvēki viņu mācās it kā tā būtu īsta vēsture. Nu nez, nez.. visi tie vietu un cilvēku vārdi. Ko pats par to visu murgu domā?
  6. Es pieļauju, ka ar savām spējām viņš tāds arī kādu dienu būs! Iedomāties "KK Assembly" nav nemaz tik grūti!
  7. Mjā... man liekas KingKong's būtu bagāts čalis patiesībā. Ja vien nebūtu autortiesību. Spēles veidotājiem būtu jānokaunās, spēlējot šo modu.
  8. Man moudi ir sveši!Tā kā es vispār brīnos, kā cilvēki ir spējīgi visu šito izveidot, turklāt labāk kā orģinālās spēles, kur tas prasa gadus un to izstrādā apmaksāta komanda!
  9. Aha. Tieši potenciāls. Un nekas vairāk. Bet par laimi, te ienāk modi. (:
  10. Tad jau drošivien par tādu pat nebūšu pat dzirdējis!
    Nē nu TW mani paķēra uzreiz ar to, ka tur beidzot bija sakarīga taktiskā puse! Visām citām spēlēm bija bars pret baru, un uzvar tas kam vairāk unitu! A Rome bij kaut kas jauns!
    Toreiz likās jā šitām spēlēm ir milzu potenciāls!
Showing Visitor Messages 41 to 50 of 66
Page 5 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast