Conversation Between Neige Noire and Raiven

66 Visitor Messages

Page 4 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
  1. Sveiks
    Sveiciens pagājušajos svētkos
    Kā beidzās eksāmeni?

Par Bink dzirdēji pareizi...ir tāda lieta ka konvertējot video tajā parādās kropļojumi un svītrs, kas nav orģinālā (ja ir tad noteikti ne tik izteiktas), iepriekš tādas problēmas nebija, bet tagad visiem video pēc kārtas.
    MBA izdevās viņu konvertāt normāli, manam komandasbiedram ne.
    Rīt mēģināšu pārinstelēt Bink, bet tiešām nezinu kur vaina.
  2. Sveiks. Kaut kur lasīju, ka tev esot problēmas ar bink programmu. Varbūt kļūdos, bet ja tā nav, tad droši prasi man, visticamāk, ka spēšu palīdzēt.
  3. Nuu manšķiet tā bija kļūda izlaist to preview martā, jo šitie "when it comes out" jau ir noriebušies

Paldies, tev arī veiksmi
  4. O jā! Rīt angļu valoda. Vispār jātaisās gulēt, savādāk nepamodīšos. Jūnija vidus? Tad jau pavisam drīz. Vispār apbrīnoju cik ātri šis mods attīstās. Jā, to preview apskatīju, un jāsaka - diezgan iespaidīgi. Bieži vien ir tā - saprotu ka pie PC sēdēt ir stulba laika izmešana un krāt jaunam kompim dēļ spēlēm būtu muļķīgi, bet tad, kad iznāk tādi modi kā Third age, tad vienkārši gribas darīt visu, lai tiktu pie jauna pc. Bet ko tu padarīsi, jādzīvo kā ir. Labs ir, lai veicas eksāmenos!
  5. Jā, nu mas kompis ar viņu velk tikai zemiem setingiem + ar Rūnu vispār nevar spēlēt Man arī tieši šobrīd nav laika neko darīt - eksāmeni

Ar TA ir tā, no MBA kurš ir praktiski vienīgais, kurš vispār kaut ko saka var noprast, ka tas būs kaut kad Jūnija vidū...2.0 būs nereāli apjomīgs laikam, ar ļoti daudz jauninājumiem un arī pārsteigumiem..iečeko jauno Eriadoru ja vēl neesi redzējis, tas ir ko vērts..
  6. Vispār Silmarillionam ir audiogrāmata (diezgan baudāma pat), ja esi tik pat slinks lasītājs kā es, hehe. Izskatās interesanti, bet pašlaik TA kaut kā nespēlēju. 1.4. versiju pat izmēģinājis neesmu. Vienkarši negribas bojāt sev prieku ar štruntīgu grafiku. (Jo uz high mana kaste nevelk diemžēl.) Bet visādi citādi Third age ir tiešām kaut kas facinējoši seksīgs. Ā? MBA, jā, tas ir tāds interesants čalīts. :] Talants video taisīšanā viņam ir, protams. Pats gan neko īpašu nedaru. Vēl aizvien mokos ar BC video taisīšanu, bet diemžēl viss būs jāsāk no gala, jo redz, šiem visām vienībām pamainīti skini, un tāpēc jātaisa jauni video. Vēl tulkoju tekstu vienam ārzemju modam, bet nu, tas tā. Klau, es neesmu tajā forumā sen bijis, nezini gadījumā kad TA 2.0 iznāk?
  7. Svieks, tieši vakar bija ideja tev uzrakstīt...nu jā, ceru, ka nākotnē kāds uzņems par viņu filmu, bet Silmarillionu gan neesmu lasījis, tikai vienreiz to esmu veikalos redzējus un tā bija krieviski

Jā, jāsāk kļūt kaut cik noderīgam šeit, neko grūtu gan nedaru, tikai montēju kadrus no filmām pagaidām, ja vēlies apskatīt tad pagaidām video ir pie "Smal projects submod" priekš Third age, nu ja man ĻOOOTI paveiksies tad varbūt MBA iekļaus kādus divus nākošajā, nesagaidāmajā 2.0.
  8. Sveiks. Pavisam aizmirsu, ka tieši tu ieteici man izlasīt Hurina bērnus. Paldies liels, jo tā grāmata man ļoti patika. Nesen izburos cauri arī Silmarillionam. Jāsaka, šausmīgi interesanta manta. Pats arī es lasījis? Cik skatos no komentāriem tavā profilā esi sācis kaut kādus video taisīt?
  9. Hmm, nu man izklausās gana interesanti. Būs jāpameklē. Paldies.
  10. Hmm! Kā saka tas esot viens no drūmakajiem Tolkīna darbiem, principā man patika. Ar Lotr protams salīdzināt nevar, bet man patīk galvenais varonis. Daudz kauju, riktīgi traģisks noslēgums.
    Ideja ir īsumā tāda, ka Morgots nolādē Hurina bērnus, un liek viņam noskatīties visās nelaimēs, kas viņus piemeklē. Tur ir arī pirmais pūķis Viduszemē - Glaumrungs vai kaut kā tā.
    Pirmā nodaļa nav pārāk interesanta!
Showing Visitor Messages 31 to 40 of 66
Page 4 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast