Paldies! Tev ar priecīgus!
Hey, priecīgus svētkus tev un tavējiem!
Ok, paldies.
ok...skatīšos. Ja kas iekritīs acīs došu ziņu.
Būtībā derētu abi.
Status caur description_unit esmu mainījis. Hmm, tev konkrēti vizuāli materiāli interesē, vai informācijia?
Nu sākās viss ar to, ka gribēju 2D spīduļus uztaisīt jaunus, jo tas mods ir uz DLV bāzes un tādejādi zaudē savu personību daļēji. Daudz kas jau ir pabeigts, ieskaitot jaunus info pictures un menu arts. No 2D palika tikai loading screen'us uzcept un, ja paliks laiks, pāris UI. Bet tagad esmu nolēmis iet biški tālāk - taisīt intro, uzvaras, zaudējuma, dažādu eventu video. Jaunus vēsturiskus eventus, jaunus aprakstus unitiem, jaunas un izlabot esošos buildings un vēl ļoti daudz kas. RUnājot par vēsturiskajiem notikumiem, varbūt tu zini, vai varbūt tev ir pieejami materiāli par viduslaiku Baltiju/Livoniju? It īpaši, par vācu ordeni un lietuviešiem. Kaut gan par latviešiem arī nenāktu par ļaunu. Par statiem runājot, kā tieši maini viņus? Ar EDUmatic vai ar manuāli export_descr_unit.txt failā? Saprotu, ka esi aizņemts, un neko daudz, protams, negaidīšu, bet ja nu kādi materiāli tev ir pieejami, es būtu ļoti pateicīgs.
Sveiks. Šobrīd skola paņem lelāko daļu laika, tā kā līdz Jūnija vidum neko šā kā tā nevarēšu. Bet man nekādu lielo prasmju nav. Māku šur tur nomainīt unit status, bet principā vis ko esmu priekš modiem darījis ir video editēšana no esoš materiāla. Zinu MATADO Batijas modu, bet spēlējis neesmu. Kāda ideja ir sub-modam?
Sveiks. Kā iet? Skatos vēl aizvien aktīvs esi. Man tev ir jautājums - kādas lietas M2 tu māki modot un vai tu būtu ar mieru man palīdzēt taisīt vienu submodu, ko es gatavoju MADTAO Baltijas modam. Tu spēlē to modu starp citu?
He...liels paldies. Tev arī priecīgus svētkus!