Nu WordPress normal, ala e blog gratuit. Am cumparat hosting si am instalat WordPress.Org care e o platforma tot de la ei dar ofera mult mai multe optiuni si customizare.
ce anume platesti? credeam ca wordpress e gratuit.
Am cumparat hosting de la MegaHost (nota 10 baietii), momentan am ceva viewuri dar trebuie sa mai cresc mult. E adevarat, sunt la inceput, asa ca tot scriu si fac content ca sa pot sa cresc traficul si numarul de vizitatori.
Cum ti-ai facut blogu? Tea costat ceva?Ce apreciere ai ?( viewuri likeuri urmaritori exista asa ceva?) Ce target ai?
Sunt eu Aga..ma plictiseam si mi-am schimbat looser name-ul
No problem, totul bine
Ok vrei sa o fac si pe asta sa arate ca un medalion. Ramane doar silueta stemei -cum ar si trebui- Te rog da-mi linkul pozei sau las o gasesc eu.
Stema asta e mortala pentru tine. Are backgroundul in transparenta si atunci cand postezi o sa apara ca o insigna , medalion iesind putin in relief. E si destul de detaliata pentru un avatar.Crede-ma merita sa ti-o pui. http://paulrinder.files.wordpress.co...ng?w=450&h=475 Aici la tine pe pagina apare cu un oarecare background pt ca nu ti-ai modificat pagina de profil , Asta se rezolva imediat setand aceleasi culori pentru primary si secondary content areas.Si asa trebuie sa-ti customizezi profilul
No problem cu Sibiu, chiar te rog sa postezi cat mai mult in threadul si de la Org si de pe TWC
Apropo sper ca nu te superi ca am postat Sibiul meu si pe ORG..simteam asa o datorie..