Conversation Between Aradan and Beorn

643 Visitor Messages

Page 1 of 65 12345678910112651 ... LastLast
  1. Why not! Eides, eimaste gematoi ekplikseis sto fatw.
  2. δεν το ήξερα οτι η αποψή μου μετράει ισότιμα με της ομάδας
  3. Πάλι καλά.

Τα σκιν του φόρουμ εννοείς;! Δεν ξέρω, φαντάζομαι θα φτιαχτούν νέα στο μέλλον. Πότε ακριβώς, ιδέα δεν έχω.
  4. αυτά τα εγκρίνω

y.g. τα σκίν έτσι θα μείνουν μόνιμα? Δε βλέπονται
  5. Ακόμα δίνετε;! Πόσα δίνετε, 500;

Φτου, και η ομάδα το έχει εγκρίνει. Αλλά αφού διαφωνείς λέω να το θέσω στο φόρουμ και να μαζέψω γνώμες...
    Μέχρι στιγμής έχω επίσης κάνει τον παίχτη να μη μπορεί να επιτεθεί σε συμμάχους (θα πρέπει πρώτα να σπάσει τη συμμαχία) και να μη μπορεί να στείλει διπλωμάτες σε άδεια οχυρά και πόλεις (κυρίως για να μη μπορεί να τα δωροδοκήσει, αλλά η επίσημη δικαιολογία είναι πως δεν υπάρχει κανείς μέσα σε ένα άδειο οχυρό/πόλη με δικαιοδοσία να διαπραγματευτεί). Αυτά τα εγκρίνεις ή πάνε στο καλάθι μαζί με το προηγούμενο;
  6. δίνω την Παρασκευή τελευταίο μάθημα, και μετά θα το δοκιμάσω, αν και τα φέρστ πέρσον με εκνευρίζουν αφάνταστα.
    Κατά, επιβίβαση-αποβίβαση παντού
  7. Δεν είναι της αρεσκείας μου τα adventure, γιατί δε φτιάχνει κανένας Έλληνας ένα strategy της προκοπής ρε γαμώτο... Θα το δοκιμάσεις το Έλευσις; Φαίνεται πολύ αξιιοπρεπές, τουλάχιστον τα γραφικά.

Ερώτηση: Θα ήσουν υπέρ του να επιτρέπεται να επιβιβάζει κανείς στρατούς σε πλοία μόνο αν τα πλοία είναι σε λιμάνια και όχι όπου να ναι; Μόνο για τον παίχτη αυτός ο περιορισμός φυσικά.
  8. και τα 2.
  9. Η έκπληξη είναι επειδή η ομάδα είναι ελληνική ή επειδή διαδραματίζεται στην Ελλάδα;
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 643
Page 1 of 65 12345678910112651 ... LastLast