Conversation Between jo the greek and Hyllus

151 Visitor Messages

Page 1 of 16 1234567891011 ... LastLast
  1. Έλα ρε αλάνι, με φάγαν τα Ψαχνά, οι ψαχνόμυγες και η βοθρίλα των ψαχνών(αυτα είναι για το show, το χειρότερο είναι οι άνθρωποι εκει αν έπαιρνα 1 ευρώ για κάθε μαλακία που ακούω απο Πειραιά μέχρι Ψαχνά θα ήμουν εκατομμυριούχος). Αλλα μην ξεγελιέσαι επειδή δεν μπαινω εδω και δεν ειμαι online στο Steam, απλά δεν θέλω να χαλάει η ζαχαρένια μου απο ασημαντότητες μου φτάνει το ταξίδι 2 μέρες γεμάτες στα Ψαχνά κάθε εβδομάδα.
  2. Re zis se fagan ta psaxna
  3. Βγήκε το Broken Crescent 2.3 για το Kingdoms... το κατεβάζω τώρα, περίμενα καιρο για σοβαρή έκδοση του BC στο Kingdoms. Δεν είναι απλά port, έχει κάποιες βελτιώσεις και κάποια καινουρια πράγματα http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=448564
  4. Δές την όλη την ταινία με υπότιτλους στα αγγλικά http://www.youtube.com/watch?v=hgudz...eature=related
  5. Ο κύριος Ευγενής Λόρδος ο με την υπογραφήν της κατακτήσεως της Σκόδρας (τρομάρα του) να παει να .... στη Μύκονο .

Edit:Τώρα το είδα. Τί σκατά πας και ανοίγεις θέμα τωρα με το Κόσοβο; Αν είναι δυνατόν είχαμε ηρεμίσει εδω και κατι μήνες χωρίς αυτα, τι σε τρώει και ανοίγεις;

Κατα τ'άλλα το πόστ σου με τον Μπατμαν και τον Σουπερμαν= Γ.Τ.Π.
  6. Καλά ο,τι νά'ναι το προφίλ σου, profile picure Κωλοκοτρόνη/Bythgura(αλβανιστί), signature Cristina Del Baso με απίθανο σχόλιο:<< As i look into her eyes>> ..... και με αλμπουμ "various orientalist pictures" .

Αυτα είναι ....ετσι κι αλλιώς στη χώρα του "ο,τι να'ναι" ζουμε.

Αφιερωμενο ο αγαπημένος σου/σας υπουργός (παλιο αλλα καλο)
  7. Και εγω καθαρός είμαι,δεν είχε πόντους η προειδοποίηση.Πάντως δεν ήξερα οτι κάθε είδους υποδείξεις δεν επιτρέπονται.Εκτός και αν εξέλαβαν το "φύγε απο το φόρουμ" ως ρατσιστική συμπεριφορά δηλαδή οτι δέν δέχομαι κάποια μέλη λόγω συγκεκριμένων χαρακτηριστικών(π.χ πιτουρα στον εγκέφαλο).
  8. εκανε υποδειξεις καλα να παθεις χαχα
    εγω ειμαι καθαρος πια
  9. Που λες έφαγα "προειδοποίηση" απο τους περιφερόμενους αστυνομικούς του TWC επειδή έδινα εντολές του τύπου ...<<φυγε απο τα φορουμ>> και ...<<μη μιλας>>.Δηλαδή αυτά πιάνονται ως προσβολές; Τελοσπάντων εχε χάρη που δεν είχε "πόντους" η προειδοποίηση.
  10. Α εγω συμμετεχω να δω ποσα τρελα θα πει ο Νταρκ λορντ το εχει χασει τελειως μιλαει για πραγματα που δεν γνωριζει καν
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 151
Page 1 of 16 1234567891011 ... LastLast