Conversation Between jo the greek and DARTH VADER

16 Visitor Messages

Page 1 of 2 12 LastLast
  1. Έλα τι έγινε. Γιατί το νομίζεις αυτό; Στείλε μήνυμα.
  2. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ
  3. Το κειμενο σου ηταν αρκετα καλο το θεμα με τα ειδη Γκλαντιους ηταν το πιο ενδιαφερον νομιζω οσο και οι τακτικες Αραγε μπορει να γραφτει κατι για το Κελτικο πολεμικο πολιτισμο ??
  4. Έτσι λένε τα ιστορικά έγγραφα και τα εμπιστεύομαι περισσότερο από τις βλακείες που βλέπουμε στην τηλεόραση. Αναφέρεσαι στο άρθρο μου έτσι; Ελπίζω να σου άρεσε γενικά. Πιστεύω ότι οι πληροφορίες που έδωσα ήταν πλήρεις και δύσκολα τις βρίσκεις μαζεμένες σε ένα άρθρο. Και όντως ήταν τρομακτικά αποδοτικός ο τρόπος που πολεμούσαν οι Ρωμαίοι και πολύ λιγότερο θεαματικός απ' ότι βλέπουμε στις ταινίες. Πρέπει να ήταν θεαματική η συνολική τους οργάνωση.
  5. Ακομα να μου φτιαξεις τις μοναδες μου!!!

τελικα οι κελτες ηταν το αμπαλοι οσο παρουσιαζονταν απο τους ρωμαιους που κοπανουσαν το οχθρους λες και ηταν δενδρο και θελαν να το κοψουν?? Η ιδεα παντως τις μακεδονικης φαλαγγας να παγιδευεται ετσι απο τις λεγεωνες ειναι τρομακτικη.
  6. Χα χα ΟΚ. Στο τευχος Μαρτίου θα κυκλοφορήσει και το super άρθρο μου για το gladius. Αν το διαβάσεις ελπίζω να σου αρέσει.
  7. Aστειυομαι δεν θελω κατι απλως κυνηγαω τους Lordz να συμμαζεψουν του οθωμανους χααχ

ενα γεια ειπα να πω

και να ξερεις οτι τον τοιχο στο Περισκοπιο εγω τον έκτισα
  8. Τσολιά δεν φτιάχνω units. Τι units θέλεις για ποιο Game?
  9. θα μου φτιαξεις τιποτα μοναδες καστομ

ελα τωρα αφου αγοραζω Στρατιωτικη Ιστορια 6 χρονια τωρα ... εχω κτησει δικαιωμα
  10. Στο παιχνιδι μα αρεσει να αντιμετωπιζω μπουλουκια και αυτο που με ενοχλουσε ηταν οτι τα μπουλουκια ειδικα απο ξιφομαχους μπορει να καθονταν ακριβως μπροστα στα μουσκετα και αντι να τους εσφαζες σε εσφαζαν καθως και η αυτη η χαζομαρα με το ιππικο και το ρανκ fire .

Eιχα βαλει το Imperial Splendour και το darth mode μαζι το οποιο δεν γινεται αλλα το αποτελεσμα κορυφαιο βεβαια ειχε τραγικα κουφα !!! Απο το μπερδεμα τον Μοντς
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 16
Page 1 of 2 12 LastLast