Εαν ξανα ανακυνηθει το θεμα το ξαναβλεπουμε και μπορουμε να επαναφερουμε την ολη συζητηση... Τωρα τα καλα νεα...O Lord Calidor ξαναγυρισε και ο Archaon προσφερθηκε να γινει ο καινουργιος coder/scripter τουλαχιστον μεχρις ενος σημειου...
Κατά την ταπεινή μου γνώμη καλό θα ήταν να μην σβήσεις τπτ...το λέω αυτό γιατί το ολο θέμα και έτσι όπως έγινε είναι υπέρ σου και οχι εναντίον σου και καλό θα είναι να υπάρχει για να το βλέπουν ολοι....σε περίπτωση που θελήσει κανέις να "κουνήσει πάλι την αχλαδιά" μπς και πέσει κανένα μήλο... δεν ανακινώ τπτ...απλά θεωρώ οτι πρέπει να πω και την δική μου γνώμη σαν μέλος της παρέας,δεν το έκαν πριν γιατί όλοι ήταν εν θερμώ αλλά τώρα πιο καθαρά και με δέυτερη σκέψη...γιατί τώρα φάινονται ΟΛΑ καθαρά... οσο για την υποστήριξη,δεν είπα τπτ περισσότερο απο την αλήθεια όπως την βλέπω εγω τόσο καιρό που είμαστε μαζί...
Μην ανακυνεις "νεκρες" υποθεσεις... Aστο να ξεχαστει τελειως.... θα σβησω ολα τα σχετικα ποστ ακομα και τα δικα μου... Τωρα που γυρισε o Lord Calidor πρεπει να υπαρχει ηρεμια! Μην παρεξηγησεις την διαγραφη των ποστ... Σ'ευχαριστω για την εγκαρδια υποστηριξη..εισαι ΦΙΛΟΣ!!!
Χρονια πολλα και καλα! Παντα ευτυχισμενος...
Ti einai o reenaktoras?
καλά κάνεις...εγώ έπαθα νίλα με τον δικό μου υπολογιστή και "κατάσχεσα" της γυναίκας μου για να δω τι γίνεται... πιστεύω Τρίτη απόγευμα να τον εχω πίσω,μετά απο φορμάτ,το θέμα είναι οτι 450 περίπου γίγα αρχεία καθυστερούν την γρήγορη ολοκλήρωση καθότι έιναι σε ενα δίσκο μαζί με τα windows,λάθος το οποίο θα διορθωθεί μαζί με το φορμάτ με την προσθήκη ενός ακόμα δίσκου για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο σε παρόμοια περίπτωση...
Ξεμινα απο γυναικα και ειπα να περασω λιγο την ωρα μου... Αλλωστε τα "καθηκοντα" μου εδω δεν σταματουν ποτε!
Τόνυ τι κάνεις τέτοια ώρα στο νέτ καφέ φιλαράκι...?
Τόνυ η τιμωρία τέλος...πρέπει να ξαναποστάρω και τις μονάδες πάλι γμτ...δεν πειράζει αλλά επειδή είναι χρονοβόρο θα το κάνω στις αμέσως επόμενες μέρες,μαζί με τις υπόλοιπες....εχω και πολλά τεύχη απο περιοδικά αλλά εχει χαλάσει το σκάνερ και με την ψηφιακή δεν βγαίνουν καλά,το δοκίμασα....μένει να βρώ σύντομα σκάνερ....
Παρε το τελευταιο τευχος "Ιστορικες Σελιδες" Στο εξωφυλο του εχει βαμενη εκδωση του σκιτσου του ByZKlib για τους βαραγκιους που θα μας βοηθησει για τις στολες των πεζων των ταγματων!