Conversation Between white-wolf and Tureuki

22 Visitor Messages

Page 1 of 3 123 LastLast
  1. ne demek istiyorsun? Sana yakıştıramadım.
  2. Hayır, twt'ye hiç girmiyorum.
  3. Sen twt'den Scipii misin ?
  4. banlandıktan sonra o herif gitmediği sürece bi daha bulaşmam zaten, hayrını görsün konunun.
  5. Çocuk olma lütfen. Bugğn geçsin, bunların üstüne düşün, sen de hak vereceksin.
  6. Dediğin mesajlardan 10 tane göster bana(sondakiler hariç)

Herneyse artık kalıcı mı olur geçici mi olur bilmiyorum, ama entel muhabbeti nereye kadar gidicek nerden sonra konu ıssızlaşacak takip ederim
  7. Geyik mesajlara bir şey demiyorum. İnsanlara küfretmeye ve genelev seviyesindeki espirilere karşıyım.
  8. tamam haklisinda 10 mesajdan 9 u geyik, böyle bi konuda atılan bi mesajı ciddiye almanın bi anlamı var mı ? 2 mesaj sonra kaynıyor sende biliyorsun.
  9. Yahu! Bak adamın bana yazdıklarına, sokakta adam bunları bana söylese kan çıkar, sende diyorsun makara! Hiç inandırıcı değil.

Senden rica ediyorum, lütfen bize ait forumda seviyeyi düşürmeyelim.
  10. aslanamca arasıra çoşuyor ama ciddiye alınmıyor, birkaç mesaj sonrada zaten iş makaraya vuruluyordu, bu konunun özelliği buydu, bu konuda atılan mesajların %80 i makara için ciddi mesaj yok olanlarda arada kaynıyor, du, ta ki bu herif gelene kadar, ulan 170 sayfa kakara kikiri gelmiş işte ne moderasyonu ne kuralı.
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 22
Page 1 of 3 123 LastLast